Wednesday, August 31, 2011

Selamat Hari Raya ~~

assalamualaikum ^^
ok dah lama sangat aku biarkan blog ni kan.. sory sangat2 pada sesape yang dah singgah blog aku tapi aku tak singgah balik bukan sengaja ye syg2 semua.. busy sangat sekarang.. cuti ni aku tak dapat cuti langsung.. aku pon tatau la bila dapat rehat.. sory ye.. if aku ada masa mesti aku singgah punya ok..


dikesempatan ni aku nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.. maaf zahir je batin takde hehehe dan salam 1 malaysia untuk semua.. semoga korang bersyukur sebab kita dapat hidup dalam negara yang aman.. jom sama2 kita doakan semoga negara kita aman sentiasa :) amin

Sunday, August 21, 2011

Happy Birthday Gepreng ♥

assalamualaikum :)
today 21st August 2011 maksudnye genap 20 tahun umur gepreng aku (psst gepreng tu mksud die girlfrenz ok) comel kan gepreng sy ^^ well i love her so much ♥ and aku bersyukur sangat dapat menjadi salah seorang teman rapat die sebab die sangat baik ..


usia perkenalan kami baru je kot.. aku kenal die dalam tahun ni jugak ^^ dari FACEBOOK and dah dua kali jumpa.. semenjak jumpa kami jadi rapat sampai sekarang .. tapi sekarang aku keja so dah jarang dapat luangkan masa dengan die :( sory tak berniat ok ..
so hari ni aku na buat special wish kat die untuk bufday die yang ke - 20.. sweet 20 


♥ HAPPY BIRTHDAY QILA SYG .. wish u gudluck and success in ur career and may ALLAH bless you and your family dear ( speaking tu hehe)

♥ thanks sebab jadi kawan i and thanks sebab sudi layan i yang berperangai tak berapa nak matang ni ye syg hehehe

♥ anda adalah sahabat, kawan, adik, kakak and gepreng sy.. sila jangan curang hehehe

♥ i mintak maaf sebab sekarang i da jrg contact u.. tu bukan sebab i lupe u tapi sebab i busy dengan keja :( hope u faham..

♥ hadiah tunggu i dapat gaji ok..

♥ and i hope sangat2 persahabatan kita kekal sampai i dah takde lagi kat dunia ni .. ILOVEYOU QILA

first time kite jumpa 

second time kite jumpa 
p/s : sy syg die sebab die terima saya seadanya dan bole terima segala kekurangan yang ada pada sy ^^

Friday, August 19, 2011

Jangan Lupe Mereka ~

assalamualaikum .. seperti biasa balik dari keje bukak lappy and terus sign in blog.. entah kenapa 2 3 hari ni rajin pulak aku na update2 bagai walaupun letih still ada rasa nak update..


hmm sedar tak sedar kita dah puasa selama 18 hari means dah nak dekat nak raya kan.. semua happy kan dah nak raya.. sape tak happy setahun sekali je bhai bak kat miss aku kat kfc tu hehehe tapi dalam2 kita happy tu jangan la pulak lupekan orang yang tak berkemampuan nak sambut raya macam kita yang mampu ni contohnye fakir miskin kat luar sana.. for sure kat luar tu ramai yang tak mampu nak beli baju raya, nak beli kuih raya sebab diorang pun kais pagi makan pagi, kais petang makan petang je kan.. 


tapi aku raya pon tak macam raya dah.. tak excited macam dulu time budak2.. yela dah besar panjang apa yang bestnye raya ni kan.. tapi aku excited nak buat kueh raya.. antara kueh raya favourite aku


cornflakes madu

almond london

red pearl




ini antaranya la.. banyak lagi sebenarnye..minggu depan dah start la aku buat kueh raya :) hehehe ok lah nak tido dah ni babai 


Thursday, August 18, 2011

Sekali MEMBAWA Padah


assalamualaikum :)
korang pernah kecewa ? aku pernah .. kenapa aku cakap pasal ni .. takda apa pon cuma nak kongsi dengan korang semua.. sekali kita dah kecewa susah nak ubat rasa kecewa tu.. itu yang terjadi kat aku sekarang.. susah untuk aku buka hati untuk terima seorang lelaki bergelar kekasih.. aku tahu dalam setiap perhubungan mesti ada yang tak kesampaian cuma kali ni betul2 buat aku kecewa mungkin sebab aku sayang kat 'orang' tu..


sebab musabab kenapa aku dengan 'orang' tu tak tahan lama mungkin salah aku atau mungkin salah dua2 itu aku tak pasti.. aku cuba menjadi yang terbaik dan bila dah kecewa susah aku nak ubat hati aku.. ok mungkin agak jiwang entry malam ni mintak maaf ye kawan2.. kadang2 bila tengok orang sebok dok update pegi dating sana sini dengan bf aku jeles tapi aku tak pulak rasa nak macam tu jugak.. 


OH HATI !! sembuhlah.. doakan aku berjaya sembuhkan hati yang sudah cukup terluka ni :) aku cuba senyum tapi dalam hati tak siapa yang nampak kan.. so pada korang2 yang ada kekasih tu jaga sebaik mungkin.. hargai apa saja yang dorang buat.. susah senang kongsi sama2.. itu penting.. jgn pentingkan diri sendiri je .. 


GOODNYTE ~~ jaljaeyo <3 


p/s : tetibe teringat kisah lama adoii hahaha

Wednesday, August 17, 2011

Mood ~

assalamualaikum :)
gambar kat atas tu gambar bf sy hahaha ok sy sangat minat kat mamat ni so tolong jangan curi ehhehe mood sekarang tak berapa stabil sebab letih baru balik dari keja teros bukak lappy and sign in blog. ok jujur sekarang dah jarang sangat update blog kan. adoi nak buat macam mana busy sekarang. rindu zaman2 tak berkerja dulu hee 


ok pejam celik pejam celik jangan sampai tak celik balik ye hahaha ok dah 16 hari kita puasa means dah nak dekat raya la kan. OMG macam tak caya je nak raya dah. baju raya pon tak pegi ambik lagi kat kedai aso tua tu takpe la nanti aku amik la kan. baju raya korang warna apa weyh ? mst lawa kan .. taun ni aku raya kat KFC uwaaaaaaaaaaaaa baju raya aku warna rainbow taun ni wehuuuuuu ok la na tdo dah ni besok keje pagi heee nyte 

macam ni la warna rainbow hahaha






p/s : singgah la blog sy even banyak benda merapu yang sy update ye :)

Thursday, August 11, 2011

No Title ~~

kepada orang tu : jangan nangis sebab aku, takdapat ap pon wey.. mintak maaf la atas apa yg dah jadi.. lama2 ak ok la.. chill okbai

Friday, August 5, 2011

Mr.Simple

assalamualaikum :)

dielah MR.SIMPLE saya hehehe

rasanya untuk peminat SUJU mesti dah tau kan diorang dah buat comeback lagu baru diorang.. aku pon tau dah cumenye tak dapat nak update awal2 sebab aku keje. seyes takde masa nak update dah . haih rindu kot kat blog aku ni.. lagipon harini aku kena tido hostel sebab malam ni aku closing balik lambat and abg aku malas nak pegi amek sian aku huuuu T_T

haha ok kalau korang nak dengar lagu SUJU yang baru silalah pegi sini

Wednesday, August 3, 2011

Wordless Wednesday #5


mari2 teka kenapa aku letak logo KFC ni heehe