Friday, August 19, 2011

Jangan Lupe Mereka ~

assalamualaikum .. seperti biasa balik dari keje bukak lappy and terus sign in blog.. entah kenapa 2 3 hari ni rajin pulak aku na update2 bagai walaupun letih still ada rasa nak update..


hmm sedar tak sedar kita dah puasa selama 18 hari means dah nak dekat nak raya kan.. semua happy kan dah nak raya.. sape tak happy setahun sekali je bhai bak kat miss aku kat kfc tu hehehe tapi dalam2 kita happy tu jangan la pulak lupekan orang yang tak berkemampuan nak sambut raya macam kita yang mampu ni contohnye fakir miskin kat luar sana.. for sure kat luar tu ramai yang tak mampu nak beli baju raya, nak beli kuih raya sebab diorang pun kais pagi makan pagi, kais petang makan petang je kan.. 


tapi aku raya pon tak macam raya dah.. tak excited macam dulu time budak2.. yela dah besar panjang apa yang bestnye raya ni kan.. tapi aku excited nak buat kueh raya.. antara kueh raya favourite aku


cornflakes madu

almond london

red pearl




ini antaranya la.. banyak lagi sebenarnye..minggu depan dah start la aku buat kueh raya :) hehehe ok lah nak tido dah ni babai 


6 comments:

ArulchelseA said...

suka yg almond london tu..kih kih kih..

Budak Giler Cadbury said...

@ArulchelseA hahaha agak dah.. favourite ramai org ni kan

shah said...

raye ku tahon ni xde satu pon baju raye....=(

Aien Najib said...

aku baru nk sentap tgk tittle tu :p

Mr.NS said...

kuih cabury xde???

::FAIZ FARISH:: said...

menyelerakan