Friday, August 5, 2011

Mr.Simple

assalamualaikum :)

dielah MR.SIMPLE saya hehehe

rasanya untuk peminat SUJU mesti dah tau kan diorang dah buat comeback lagu baru diorang.. aku pon tau dah cumenye tak dapat nak update awal2 sebab aku keje. seyes takde masa nak update dah . haih rindu kot kat blog aku ni.. lagipon harini aku kena tido hostel sebab malam ni aku closing balik lambat and abg aku malas nak pegi amek sian aku huuuu T_T

haha ok kalau korang nak dengar lagu SUJU yang baru silalah pegi sini

4 comments:

Aien Najib said...

errrr .aku dh tlg tgk utk ko :p

Gadis Butterfly said...

love suju....

zana doodlez said...

hahaha..suka jugk korea tapi suju x sgt...Xp

Budak Giler Cadbury said...

@zana doodlez yeah nina pon kurang.. 2PM always