Wednesday, August 17, 2011

Mood ~

assalamualaikum :)
gambar kat atas tu gambar bf sy hahaha ok sy sangat minat kat mamat ni so tolong jangan curi ehhehe mood sekarang tak berapa stabil sebab letih baru balik dari keja teros bukak lappy and sign in blog. ok jujur sekarang dah jarang sangat update blog kan. adoi nak buat macam mana busy sekarang. rindu zaman2 tak berkerja dulu hee 


ok pejam celik pejam celik jangan sampai tak celik balik ye hahaha ok dah 16 hari kita puasa means dah nak dekat raya la kan. OMG macam tak caya je nak raya dah. baju raya pon tak pegi ambik lagi kat kedai aso tua tu takpe la nanti aku amik la kan. baju raya korang warna apa weyh ? mst lawa kan .. taun ni aku raya kat KFC uwaaaaaaaaaaaaa baju raya aku warna rainbow taun ni wehuuuuuu ok la na tdo dah ni besok keje pagi heee nyte 

macam ni la warna rainbow hahaha






p/s : singgah la blog sy even banyak benda merapu yang sy update ye :)

4 comments:

ArulchelseA said...

sbb tu aku selalu singah..sbb nak baca merapu apa ari ni.. kih kih kih

mahfudzah said...

pehhhh.untunglerr pkwe nsem!haha

Budak Giler Cadbury said...

@ArulchelseA thanks .. hehehe nnt time ak free ak singgah blog kau k ..skrg bz lol

Budak Giler Cadbury said...

@mahfudzah hehehe kan :)