Saturday, June 9, 2012

Happy Birthday To Me




hai guys :) yeah 9 June 2012 is my birthday yang ke ** tak boleh bagi tahu hehehe alhamdulillah bertambah lagi satu angka umur. harapan birthday tahun ni dimurahkan rezeki supaya dapat menyenangkan mak dan abah dan jugak abang2 aku ^^  juga aku harap dapat bertemu jodoh yang baik serta aku harap apa yang aku inginkan akan ku dapatkan dalam masa yang terdekat. doa2kan la ye. :) goodnyte korang. 

saya berharap ada insan yang menyayangi saya dapat memberikan saya cupcake hello kitty , please ...

5 comments:

~emi~ said...

Ahaha..tuan tanah buat la sendiri cupcake hello kitty tuh. wakaka..jahat. jz kidding. btw hepy belated befday :))

nazirah said...

heppy besday dear
may Allah bless u owez k amin ;)

Ms Nazuwa Zaini said...

selamat hari lahir..semuga dimurahkan rezeki ye dik..

Ms Nazuwa Zaini said...

selamat hari lahir..

Ms Nazuwa Zaini said...

happy birthday