Sunday, June 3, 2012

Monday Sickness



yess ! aku memang seorang yang ada penyakit MONDAY SICKNESS. pada aku hari isnin adalah hari malas aku. segala- gala yang aku buat mesti malas je rasa. sebab isnin ada permulaan hari untuk minggu yang baru. setelah 2 hari bercuti dari menatap pc dan kerja yang bertambun finally i have to face it back tomorrow. OMG! seriesly malas =.= bole tak nak tido je besok malas nak pegi keje lulz~ 

tomorrow pepagi buta kol 5.50 pagi aku dah berada dalam KTM ETS dan menuju ke bandar metropolitan KUALA LUMPUR. this week aku balik kampar lagi sebab abang aku nak dating dengan awek die so takde sape yang nak tolong angah aku kat kedai. another week we all semua nak balik kampung kami kat Kelantan sekejap nak jenguk pakcik aku sakit. ouh cant wait :) 2 tahun dah tak jejak kampung halaman tercinta hehe

one more thing wanna syer if u guys yang kat luar adalah K-POPPERS aku baru je habis tengok drama LOVE RAIN. cite tu tengah tayang kat channel KBS tapi aku tengok abis dah sebab dah download . kat KBS tak habis lagi . so sape yang rasa2 nak tengok silalah tekan butang astro channel 391 :) lead actor dia JANG GEUN SUK and lead actress die YOONA SNSD (aku tak suka YOONA). tengok cite tu pon sebab jalan cite die best heheh. ok guys gudnyte :) asslamualaikum

jang geun suk (pakwe alam maya aku) dan yoona (musuh alam maya lulz~ )
antara yang penting dalam drama love rain

2 comments:

zana doodlez said...

akaq ,kiter pn sama ni~
mlz btul kalau hari isnin..
apa lagi kalau hari bukk skolah tuh..
urhgggg!!!
ceramah pengetua tu mesti pnjg!!!
stress >.<
*dead*

~emi~ said...

Love rain mcm best je. belum tengok lagi. Kita baru habis tengok Heartstrings. After final exam nak cari cerita love rain ni la..