Monday, November 14, 2011

Pelamin Anganku PINK !



hahaha tajuk entry dah macam nama lagu kan ^^ comel pulak aku rasa hahaha ok perasan jap.. ouh btw korang perasan tak blog aku dah berubah wajah ? amboiii pink tau , jangan jeles lah pada sape2 yang suka kaler pink ni hahaha rasanya mesti dah tau jugak aku memang gilakan warna pink weeee 

nak tau tak kenapa tajuk tu mengada sangat ? tadi tengah tengok2 tv cite korea kan tetibe dalam kepala otak ni terbayang pelamin time kawen nanti.. errr even masih jauh lagi dengan perkataan "KAHWIN" tu tapi takpe la kan berangan kejap heee nak tau tak macam mana pelamin idaman aku.

simple and nice kan

yang ni pon lawa kan

ni pon lawa


ha itu yang antara je la. kalau nak senarai banyak sangat kan. papepon semua ni masih jauh lagi dengan diri aku. hahaha berangan tak salah kan ...

p/s : source by GOOGLE

6 comments:

meLLy! said...

nina da jarang komen blog aku. kbai

belog saya a.k.a naz said...

takleh jadi ni .naz 'saka' coklat ngn pink .elak jadi gemok macam akak jeeee nanti .:P
tapi gemok comel :))

Budak Giler Cadbury said...

@meLLy! ala aku jrg blogwalking sbb tenet kdg2 ok kdg2 x la syg

Budak Giler Cadbury said...

@belog saya a.k.a naz ahahhaha aku typo ye .. ciss perasan je kau kan

::FAIZ FARISH:: said...

yg 1st tu Cantik

Budak Giler Cadbury said...

@::FAIZ FARISH:: kann.... hahahha sama la minat yg tu gak