Saturday, November 12, 2011

Reunion With Classmates !



hai korang :) ok sambil2 tengok AIM18 ni tak salah kot kalau nak update blog kejap . opss btw comel lah NAJWA LATIFF ni. tapi suara die ,macam bergetar sikit takot kot. sokey najwa u can do it .. ok tersasar dari tajuk heee actually tadi aku ada join reunion kecil-kecilan dengan classmates time form 5.. even tak ramai yang join tapi still best sebab jarang2 dapat kumpul macam tu . alhamdulillah la semua berjalan lancar. rindu pon terubat kan kat kawan2 lama . ok lah jom la tengok gambar2 kat bawah ni
















2 comments:

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

Budak Giler Cadbury said...

@cerita best mekasih ye pakjoe.. haaa ok nnt nina g singgah balik ye :)