Tuesday, November 15, 2011

Kenapa, Bagaimana Dan Mengapa



Kenapa, Mengapa & Bagaimana aku boleh jadi addicted dengan K-POP ? nak tau ke ? agak2 ada tak yang nak tau. ah taknak tau pon takpe aku nak cite jugak :) silalah baca ye..

actually baru start la aku addicted dengan K-POP. dalam tahun ni jugak. nak dijadikan punca time aku practical kan aku duduk rumah, bila dah duduk rumah apa lagi yang boleh buat menghadap tv dengan online je la kan. time tu pulak abang aku baru apply astro BEYOND that means dengan bangganya aku dapat tengok ONE HD. apa tu ONE HD tu lah channel korean yang aku tengok. macam2 cite ada. aku kurang sikit layan drama2 ni aku suka tengok reality show and of cos aku jugak sangat suka music bank ^^

mungkin ada yang tak suka K-POP kan tu terpulang lah pada masing2 punya minat kan. masing2 punya personaliti yang berbeza and minat yang berbeza. ok itu je lah nak cerita. babai

boyband korea favourite aku 2PM
aku minat gila bapak kat die #NICKHUN

2 comments: