Monday, October 17, 2011

Apa Perasaan Korang Kalau Benda MacaM Ni Jadi Kat Depan Mata Korang

assalamualaikum .. ok tanak berbahas panjang2.. tadi tengah2 blogwalking aku singgah kat blog kak anastasyea and terbaca entry die yang paling latest.. first tgk aku teros menangis.. nak tau sebab apa.. meyh sini aku share pulak dengan korang .. leave a comment after korang tengok video ni..


thanks to kak anastasyea sebab post entry ni kat blog die .. kredit to her .. ok babai :(
p/s : even kita ta suka ambik tahu hal orang tapi kalau nampak orang dalam kesusahan lagi2 budak kecik kena langgar macam tu tak salah kalau kita tolong :( 



6 comments:

~Anis Aisyah~ said...

tipu klu ak ckp ak xnangis. bodoh gilerrrrrrrr! bute ke? maki sensorg ak tgk video tue.

Budak Giler Cadbury said...

@~Anis Aisyah~ ak tgk kejap pon dah menangis weyh hhmmmm

Yasmin Khairani said...

gile ah... sian kot... -.-'

Budak Giler Cadbury said...

@Yasmin Khairani kan ?? nina nangis kot hmm

NOOR FATIN said...

akak memang tak tgkk.huuu xkuat smgt

Budak Giler Cadbury said...

@NOOR FATIN nina tgkk ta bes pon tross nangis jeee