Tuesday, October 18, 2011

Bile Bole Dapat Ni ??

]

bile la aku dapat merasa pakai BLACKBERRY and dapat peluk patung domo besarrrrrrrr ni hmmmmm sedey2 huhuhu... ne kumpul duet cepat2 ni haih

16 comments:

peep said...

beli je ros bluberry (CSL) murah cket haha :P

Budak Giler Cadbury said...

taknak .... nak blackberry jgk

alhafizsaharuddin said...

nak gak blackberry!!!

alhafizsaharuddin said...

nak gak black berry beryy..haha

alhafizsaharuddin said...

nak gak berry-berry..

Budak Giler Cadbury said...

@alhafizsaharuddin ni kes spam ni hahahaha

NOOR FATIN said...

domo akak dah ada!! hahahha

Budak Giler Cadbury said...

@NOOR FATIN nina ad domo pink je huhuhu

Nurul Fifi Amalina said...

haha. sama la nina. aku pun tringin nak pakai bb. :P

Budak Giler Cadbury said...

@Nurul Fifi Amalina kan hahahha ak na bodek abg ak la hahha

::FAIZ FARISH:: said...

kite beli Blueberry je la. dr CSL. hahaaha

Aien Najib said...

bb tak best .ko kena caye cakap aku .btw kalau nk sgt pakai bb ,bb curve baru seribu lebih ah cmtu .tp tu dulu ~ sekarang taktaw bape harge .

syafriza said...

www.syafpandent.blogspot.com
sebarang pertanyaan boleh call or PM kat fb k

Budak Giler Cadbury said...

@::FAIZ FARISH:: ngeee... best ke blueberry tu ..

Budak Giler Cadbury said...

@Aien Najib dah tu ap yg best yunx.. iphone best x

Budak Giler Cadbury said...

@syafriza erk apakah