Tuesday, July 5, 2011

Aku Dirisik Orang ~


tadi lepas balik dari kedai mak , mak tetibe suruh aku bersiap pakai baju kurung bagai .. aku bajet mak aku nak bawak pegi kenduri ke apa .. aku tak banyak cakap teros je pegi siap sebab malas nak tanya banyak2 kang mesti kne marah kan haih hahahaha

lepas siap2 aku tengok mak kemas atas meja letak kueh2 sikit pastu die buat air bagai kan, aku pon dengan penuh bersemangat tanya la kat mak aku "mak ade sesape nak datang ke beria beno hidang2 ni ", mak aku plak dengan selamba je jawab "ada orang nak datang merisik adik harini' ... GULP! ternganga aku . patut la beria suruh aku pakai lawa2 siap2 pakai baju kurung bagai.

aku mana sedia lagi weyh benda2 macam ni. nak je aku lari time tu .. lepas tu aku cakap la kat mak cancel la aku tanak kawen lagi . tak pasal2 aku kena marah .. nak nangis kot time tu .. hish.. lepas 15 minit aku tunggu orang yang kami tunggu pon sampai.. sejuk beku tangan aku time tu .. lepas ak salam2 dengan semua dorang panggil budak laki tu masuk.. pastu tibe-tibe aku cakap ..................




KORANG KENA TIPU HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA
ok sori la ganggu korang .. babai :)

p/s : aku bosan dan terpikir idea ni heheheh sory

18 comments:

AreNieZa said...

bhahaha.... sabo jew la

Budak Giler Cadbury said...

@AreNieZa hahahahahaha sabo2

Ummi Atthiyah ILS said...

oke. tertipu. huaaa~ T_______T

mocha~ said...

jahat! hahah

iDeaL cRazEe said...

demmmmmm!!!!!

anum farida said...

sengal...kene tipuuu...ceeiittt.....hahhahaahha

Cik Ainie Lalola said...

dirisik??
entry aku bru2 ni bakal bertunang...
hahahax

Budak Giler Cadbury said...

@Ummi Atthiyah ILS alolo tamoo la nangis hehehehehhe gempak x =.=

Budak Giler Cadbury said...

@mocha~ hahahaahhaha baik lah

Budak Giler Cadbury said...

@iDeaL cRazEe jgn na demm sgt ye abg senior ahahaha

Budak Giler Cadbury said...

@anum farida haih mana ad tpu la hahahaha

Budak Giler Cadbury said...

@Cik Ainie Lalola erk ye eyh ... tatau plak .. jgn pk ak copy kau sbb da lama gile ta singgah blog kau =.=

qyrul nysa said...

haha . dh nak percaye td .
:p

Taufan Bin Ribut said...

ko penah kene langgar pakai lori scania tak???ko nak rase tak kene langgar pakai lori scania????nak????



Entri terkini : eh (amacam pendek tak tajuk entri aku)
Entri sebelum :10 sebab kenape saye sayang awak ^_^
Watch my video songs ^_^

Cik Ainie Lalola said...

eh xla...xpikir pun cmtu...bila bosan cmtu la jd ye...hahahax :P

Budak Giler Cadbury said...

@qyrul nysa hahahahah silalah percaya :)

Budak Giler Cadbury said...

@Taufan Bin Ribut hahahha pahal lak kau na laggar aku bagai.. dah terkena jugak ke hahaha

Budak Giler Cadbury said...

@Cik Ainie Lalola hehehe tau takpe.. terpikir lak idea ni.. nak ckp dah bertunang kompom la tpu sbb bf pon takde lg