Wednesday, July 6, 2011

Seronok Ke Jadi ANON !

assalamualaikum ..
tadi tengah aku berblogwalking and menjadi seorang silent reader tetibe aku terjumpa satu situasi yang macam ni 
exBF korang menyamar jadi ANON lepastu kutuk2 korang !

apa motif sebenarnye tu ?tak perlu lah weyh nak jadi ANON bagai lepastu kutuk2 plak exGURL kau tu .. apa kes.. time tengah bercinta tak pulak kau kutuk2 die.. die punya blog sukati die la nak letak apa ke tulis apa ke, yang kau komen tak related dengan post die tu pahal (ok teremosi jap)

bukan apa tak seronok la pulak aku sebagai pembaca ni, aku nak baca komen yang baik2 and related dengan post bukan nak baca benda bukan2 yang kau kutuk exGF kau tu ... sudah2 la buat dosa tu. benda yang dah lepas tu sudah2 la lupakan la.. biar la exGF kau bahagia dengan boy die .. kau pegi la jauh2 dari hidup die.. ok babai

1 comment:

ain emed said...

benci sgt bile anon kutuk... kalo brni sgt gtawla sape. gilerrr.

p/s: sllu sgt anon cri psl kt blog akak dulu. last2 akk tuka setting comment