Monday, June 13, 2011

Letih la banyak sangat dapat jemputan

ok aku letih la nak attend banyak2 event yang korang invite aku kat FACEBOOK.. cukup2 la tu.. dah jadi trend dah sekarang..nak suruh orang follow blog pon buat event kat FACEBOOK, nak suruh orang like gambar yang korang masuk contest pon siap buat event bagai.. sorry la kalau ada yang baca entry ni nanti terasa ke apa ke .. aku cuma nak cakap aku memang pening and semak dah mata ni tengok orang invite aku dalam event yang ntah apa2.. kalau korang invite aku pegi dinner kat hotel ke, pegi kenduri kawen korang ke takpe jugak haish.. dah2 jangan buat camtu sebab selalunya kalau aku dapat event yang tak tentu hala aku click NO je.. sorry.. ok then babai :)

20 comments:

meLLy! said...

cepat gilo terupdate :D

Aien Najib said...

aku igt aku je yg click no .HAHA

Budak Giler Cadbury said...

@meLLy! sbb ak semak and dah lama memendam rasa sebab ni hahaha

dyah16 ! said...

sama la. terus tekan NO. dem ah. cm ne nak block event ea?

Budak Giler Cadbury said...

@Aien Najib hahaha kau pon click no weyhhh

Budak Giler Cadbury said...

@dyah16 ! tatau la dear ... nina pon click no ja.. semak ouh

saperakue said...

aku peng'klik no yang tegar

Budak Giler Cadbury said...

@saperakue yeah good :) sepesen le kite kalau cmtu heee

ArulchelseA said...

mcm2..nasib fb cuak tk popular ..kih kih kih

Amiey White said...

gua nak ban orang.hahaha

cc:chuck

TebuWan said...

orang famous msti la dpt byk jemputan :P

Budak Giler Cadbury said...

@ArulchelseA errkk ta faham kau ckp ap =='

Budak Giler Cadbury said...

@Amiey White sila jgn ban sy ..

cc : amiey . chuck hhahaha

Budak Giler Cadbury said...

@TebuWan hhaha bengong la tebu

ain revival said...

seriuss! ain benci giler!!

nak2 event y xde kena mngena lgsg dgn kita.plg nyampah kalau event y duet2 tuh...

Budak Giler Cadbury said...

@ain revival so apa lg jom la join geng KLIK NO PADA EVENT hahahah

✿ boonga_kecik ✿ said...

saya slalu dpt gak. mmg gila menyampah. T_T


Flying kick atau silat, mana kau mahu?

emeera asnary said...

memula leyh r layan, dah lama, maken overacting plak ! grrrr~

Budak Giler Cadbury said...

@✿ boonga_kecik ✿ kan ?? hish geram jek ase taw

Budak Giler Cadbury said...

@emeera asnary hahaha tau takpe ... lama2 say NO la kan