Friday, February 3, 2012

Demam dan Hadiah Datang Serentak



puhhh puhhh ! haih berhabuk nye blog ni kan. bukan apa takde idea lah nak tulis apa. tapi harini aku dah ada idea dah nak update. jom baca ok ^^

sebenarnye sejak hari ahad petang aku demam dengan tiba2. demam panas pulak tu. semua sebab berjangkit dengan ahli keluarga yang demam. aku pulak orang yang last dalam family aku dapat penyakit demam ni kan. lama jugak la aku demam. start dari hari ahad sampai la semalam dan totally sembuh demam hari ni la. tapi pening2 , selsema dan batuk masih tak baik lagi. takpelah kan asalkan demam dah sihat. 

selama aku demam jugak aku langsung tak bole sentuh apa2 makanan. tak lalu langsung. sebab mulut orang demam kan pahit jadi setiap malam aku suruh abang aku beli tomyam. harap2 turun la sikit berat badan ni kan =.= 

tapi nak dijadikan cerita dalam minggu yang aku demam ni aku dapat benda baru yang aku anggap sebagai hadiah dari mak aku dan abang aku. aku dapat handphone, cincin dan baru je kejap tadi aku dapat headphone DOMOKUN yang sangat comel.

headphone DOMO from abang eg
samsung galaxy y from along

and a ring from my mum


aku sangat2 berterima kasih kepada mak dan abang2 sebab dah bagi semua ni kat adik :) sayang korang

1 comment: