Saturday, January 21, 2012

Posto-posto dari KELANTAN tuuuu !!



yeay ! asam kegemaran dah sampai. thanks kak anis sebab dah tolong hantarkan asam tu . lepas gian weyh . sayang kau lebih la anis hahaha muah2

ni lah kak anis hehehe
cantik kak anis punya wrapper tau hehe suka lettew aku puji kan
ok aku bukak dah hahaha sebungkus dah abis :)

12 comments:

Izz Faizah said...

waahhh...sggup pos smata-mata utk asam itu...heheee..kecur air liur sye..:)

Izz Faizah said...

waahhh...sggup pos smata-mata utk asam itu...heheee..kecur air liur sye..:)

CikErynnBloom said...

aq slalu suoh member aq bli asam ni ..
dpt ngadap bnda ni ,kejap je abis .

azuha rahimi said...

antar ak cadbury!!hahahaha

Budak Giler Cadbury said...

@Izz Faizah mesti sbb kawan yg anta ni nina knl dr blogger :)

Budak Giler Cadbury said...

@CikErynnBloom kan hahah ak dpt ni mmg tak bg org lain la citer die

Budak Giler Cadbury said...

@azuha rahimi bak alamat. nnt aku anta. tp takot cair pulak ehe

qlah said...

woot... wooot... hihi . minat asam eh ? asam keping rumah aku nak ? kbai .

Budak Giler Cadbury said...

@qlah
errr ce ko try makan. kalau sedap bole la kot aku try dengan syarat ko makan dlu kan hahahaha

cik wanie Lovela (CWL) said...

omeynya

cik wanie Lovela (CWL) said...

omeynya

Budak Giler Cadbury said...

@cik wanie Lovela (CWL) haha comey ennn