Thursday, November 17, 2011

Aku Dapat Duit Dari ???




post aku kali ni memang khas untuk budak2 sekolah yang dapat duit free tu.. aku bukan nak kata apa kan series aku jeles tau dengan korang. time aku sekolah dulu takde pulak kan nak bagi duit bagai. tapi takpe la, sebagai kakak yang comel ni nak jugak cakap sepatah dua kata kan. hahaha . 

nasihat kakak kepada adik2 jangan membazir duit tak tentu hala lagi2 budak sekolah menengah kan. untung la korang dapat duit boleh beli barang sekolah canggih2 kan.. tapi aku tau tu pon tak cukup kan sebenarnya. yelah barang2 sekolah sekarang mahal kot. takpe la mak ayah korang ada lagi kan nak tanggung yang lain2 tu :) 

ok dah puas membebel , tengah selsema ni so macam blur2 je nak tulis apa kan. 

p/s : ada tak sesapa nak kasik aku duit lalalala

2 comments:

IQBAL ZARIN said...

alaa akark nieww... syukew atiew ktew larh nark gunerw doowet tuw carmnerw... shebowk jeww...

*ok sumpah penat nak eww2. haha... btw, insyaALLAH sem dpn aku dpt baucar buku 200 hengget! hehehehe

Budak Giler Cadbury said...

@IQBAL ZARIN mula2 baca aku rasa mcm nak lempang je kan hahahaha

ok alhamdulillah.. plzzz la kasik modul cepat hahaha