Sunday, September 25, 2011

KURUS ke GEMOK ??

source : MR.Google
assalamualaikum :) selamat malam , annyeong haseyo ^^ hmmmmmmm sihat x korang ??
malas la nak taip panjang2 kan straight to the point je la aku nak kurus weyhhhhh. aku rasa aku ni gemuk. series mmg aku nak kurus.


ade x sesape yang tau macam mana nak dapatkan diet yang seimbang dan sihat ? if ada meyh la syer ngan aku. bagi dorongan sikit kan. aku nak kawal nafsu makan. tolong2 aku mmg nak kurus ni. 


bukan nak cantik ke apa cuma senang nak cri baju kalau kurus kan hehehehe apa pendapat korang ?? if korang tau macam mana nak diet yang sihat syer taw.. jasa baik korang sangat lah dihargai ..

2 comments:

Aien Najib said...

dear ,boleh bgtaw tak cmne nk gemok ?HAHAHA .hubby I kate I kurus gilos :( bukan !die kate gua pendek .HAHA .btw ,ko tak gemok pon weh .jgn nk gedik sgt .tampo kang !

Budak Giler Cadbury said...

@Aien Najib ak tatau pulak la kan cmne na gemok.. makan tanpa hento myb hahaha