Sunday, September 25, 2011

Semanis Kurma !


A real boyfriend knows how to value a relationship. No matter how many girls come, he doesn’t care. Because for him his girlfriend is the best.

p/s : nice quote kan :) faham kan maksud die .. perghhhh hehehe  

10 comments:

Cik Ainie Lalola said...

mohon share~
hehehe

*pada hal xshare pn..nice quote.. love it :)

Budak Giler Cadbury said...

@Cik Ainie Lalola sha re je :) mention besar2 skit nama blog ni hahahahah ( blog yg semakin menyepi kot)

meLLy! said...

eh gambar dk berkhalwat hahaha

Budak Giler Cadbury said...

@meLLy! hahaha ngekk la melly

XIX Dragunov said...

aku punye blog lagi menyepi =.='

Budak Giler Cadbury said...

@XIX Dragunov ak ase cm dah takde idea na tulis apa =.=

Aien Najib said...

nyapuk* takde idea nk tulis ape ?gaduh weh !gaduh !HAHA .

btw ,nice quote :)

org kate kalau lelaki tu dh mula lakar tentang masa depan dengan si girlfriend ,means die serious :) btw ,mama abah dh restu tahap impak maksima XD

::FAIZ FARISH:: said...

salah satu sebab aku suka dtg blog ko ialah ko pasang lagu korea yg aku tak pnh dgr

Budak Giler Cadbury said...

@Aien Najib kire aku makan nasik minyak kau dulu la kan ... hahah ak takde bf lagi weee

Budak Giler Cadbury said...

@::FAIZ FARISH:: hahaha ni nak terharu sgt2 ni ...