Friday, July 15, 2011

SAYA SUKA ONLINE SHOPPING


assalamualaikum semua :)
aku dah di tag oleh "kakak syg" Cik Aien untuk join this contest.. err btw thanks Aien sbb dah invite aku utk join contest ni.. act dah lama sangat aku tak join benda2 mcm ni tapi sekali sekala mencuba nasib tak salah kan.

kat bawah ni sponsor utk giveaway kali ni :

shawl and inner by ButikPinkku

kain pasang BY BUTIK MYRANIA

Baby Apparel and cosmetic BY LOVEONE SHOP

tudung denim BY MAZNIZA OTHMAN'S SHOP

Lens and handbag BY BIFA'S COLLECTION

Lovely Clutch By ISLAMICO PARADISE

MAC cosmetics BY STYLEHOLIC CHICK


Pin Comel BY KITTY SHAWL

Accesories BY MIDFASHION SHOP

Accesories BY NURWIYAH COLLECTION

Sebab2 aku suka online shopping ?

~kadang2 barang yang aku nak takde dekat kawasan sekitar aku ni so better beli on9 sbb biasanya online shop banyak barang2 lawa and best 

~sometimes bile pegi kedai aku selalu kena follow org kedai, nak beli barang pon tak senang so bila beli on9 ni nak tengok apa pon takpe tak rasa rimas dengan gangguan orang lain

~ yang paling best sepanjang aku beli barang on9 owner diorang semua sempoi and boleh bertolak ansur, tak belagak. kadang2 kalau beli kat kedai memang payah nak jumpa yang bagus2.. memaksa lagi ada la.. ini aku cakap berdasarkan pengalaman ..

kalau korang nak tau syarat2 die dengan lebey lanjut korang boleh tgk kat SINI

aku nak tag dekat :

13 comments:

cucu umie said...

wah..seriously ayie tak pernah beli on9 pon sebb sellu beli kt kedai ad jer..hohho

MyMye MyMya said...

Tq 4 tag me....:D

Aien Najib said...

good luck dear nina ,kalau ada rezeki inshaAllah tak kemana kan (: kak nazz ,kak nieza ,kak miemi pon ..good luck (: May Allah bless :D

p/s : nina ,ko jgn nak kakak sgt la .HAHA .

Budak Giler Cadbury said...

@cucu umie myb sbb laki kot ... brg pmpuan ni lain skit hahahaha

Budak Giler Cadbury said...

@MyMye MyMya ur welkam dear :)

Budak Giler Cadbury said...

@Aien Najib baik kak ain .. terima kasih ahahha

Aien Najib said...

senyum ,tak perlu kata apa-2 XD

NOOR FATIN said...

gudluck!! hehe. :)

AreNieZa said...

tq tag ok.. =)... tp hakikatnye. x penah pulak nk beli on9.. x kaki shopping pon..=)x pe ade cdgkn pd y sesuai ok tok join.. masyih..

butikpinkku@gmail.com said...

thanks again tau join.. GA close 15hb nih.. 17hb Ogos, 6 pg fara announce winner kt blog taw..

ps: sila2 lah tempek banner butikpinkku taw~ muaxx~ XOXO..

fiQ'Ra said...

http://fiqracake.blogspot.com/2011/09/contest-im-proud-to-be-muslimah.html

Diera Tekikushika said...

love shopping ?? wooww do visit us at http://twynzshophouse.blogspot.com/ byk produk yg bagus ditawarkan dgn harga yg sgt berpatutan ! come grab something form us !

Zahran Beauty Online said...

Salam dear..
Feel free lihat2 & shopping2 kat tempat akak pulak yea..

Blog : zahranbeautyonline.blogspot.com

FB : Harga Murah Online
FB Page : Zahra Zahran

pastinya original & murah. saya peniaga yang jujur & amanah.

Salam jenguk dari kak zu. ;-)