Monday, June 20, 2011

VIRUS BARU DAH MUNCUL

ok kalau berdasarkan tajuk boleh dikatakan memang entry kali ni takde kena mengena lagsung dengan tajuk hahahahah jahat tak aku .. tak jahat mana la pon sebenarnye.. hari ni dengan tibe-tibe nye jerawat naik kat atas muka kau yang tak berapa nak lawa ni.. adoiii sakit pulak tu .. nak picit karang berparut pulak kan .. geram je bile aku tengok jerawat ni ..


disebabkan jerawat ni pon aku punya mood jadi tak menentu.. kejap2 ok kejap2 mengamuk hahahaha sian kat diorang yang ada kat rumah ni..  pada sesape yang baca ni , korang bagi la tau tips2 nak hilangkan jerawat kat comment tu ye :) ok then babai 


10 comments:

hanisahhamid said...

aaa biasa lah tu. jerawat kan memang suka tumpang kat muka orang2 yg comel :D

Budak Giler Cadbury said...

@hanisahhamid td mslhnye saya ta comel cmno tu heee

meLLy! said...

letaK gincu. hahaha

::FAIZ FARISH:: said...

pakaila Oxy. hehehe

meaw said...

jerawat kat dahi teramat la sakit bila nak solat,huhu....

Amiey White said...

hihihihihi tanda da matang

Budak Giler Cadbury said...

@meLLy! hahah ko ye2 je melly

Budak Giler Cadbury said...

@::FAIZ FARISH:: hahaha elok ke 2

Budak Giler Cadbury said...

@meaw
tahu takpe... seb bek die tumbuh kat dagu tp still sakit haih

Budak Giler Cadbury said...

@Amiey White hehehe terlebey matang da ni amiey