Wednesday, June 22, 2011

JANGAN CARI MASALAH BOLEH !!!

assalamualaikum. jawab jangan tak jawab. dosa kalau tak jawab weeee :) 
geram betol la aku. kenapa tiap2 hari aku kena geram. tak payah geram boleh tak nina. yang kau na kesah aku geram tiap2 hari kenapa. ok aku dah merapu. sebab2 aku merapu macam ni masih lagi dicari. jadi pada sesapa yang dah jumpa tu sila ON NINA dan sent kat 00000 hahahahahaha

takde apa pon lah sebenarnye. aku geram la kenapa harini aku tak bole nak upload gambar kat blog aku ni. ada sesapa tau tak. taktau takpe la. malas nak kacau korang dah.

OK BABAI

12 comments:

aRaN said...

sebab cadbury buat hang kot hahahaha

cucu umie said...

oits, tadi kt blog lain pon same gak.. xboly nak upload gmbo..hermmm

syAzAnA said...

ada problem kot. xpe. esok cuba lagi ekh. ^^

ArulchelseA said...

hari ni hari tk bleh upload gambar sedunia..upload tu pun nk cuti jugak...

Budak Giler Cadbury said...

@aRaN hahaha senget la ko aran

Budak Giler Cadbury said...

@cucu umie kan ?? geram tol la

Budak Giler Cadbury said...

@syAzAnA hahaha tp terlepas wordless wednesday =.=

Budak Giler Cadbury said...

@ArulchelseA hahaha mgkin gak tu ..

Amiey White said...

hahaha dia lembab je kot sayang . jangan sedih2 . btw lagu best , pakwe shout box cute :p

Apih El Nino said...

Memang blogspot problem kot.

Budak Giler Cadbury said...

@Amiey White x la amiey mmg ta bole na upload :( hee lagu fav ni sedap kot hee and icon shoutbox tu pakwe sy heee

Budak Giler Cadbury said...

@Apih El Nino tu ah ase pon cmtu gak