Thursday, June 9, 2011

Happy Bufday To ME ♥



Happy Birthday To Me :)
Alhamdulillah Allah masih memberi aku kesempatan untuk melihat dunia dan menyambut hari kelahiran aku.
Aku bersyukur kerana aku masih berpeluang hidup di muka bumi ini.
seperti tahun2 sebelumnya aku tak disambut dengan special party, hanya makan2 bersama family saja.
mungkin sebab aku tak ramai kawan jadi aku tak lah excited nak sambut bufday aku.
Tahun lepas aku sambut bufday aku dengan rakan2 di TANGO ( tempat chat) tapi tahun ni aku sambut dengan rakan2 blogger .. dan aku dapat entry special dari 2 orang sahabat .. aku sayang korang .. terima kasih sebab buat entry yang sangat bermakna tu .. dan kerana entry korang aku menangis .. SUMPAH aku terharu ... korang tau tak aku sayang korang sangat2 <3
thanks againn.. dan terima kasih jugak kat semua yang dah wish kat aku .. SAYANG KORANG 

entry dari my gepreng CIK QILOT

entry dari sahabat dan adek CIK AIEN

13 comments:

meLLy! said...

nina. walau aku tak buat entry kat ko, tapi aku tetap syg ko. syg kerana Allah. selamat ulangtahun sayang :')

AIEN NAJIB said...

dh besa .jgn nanges-2 dah (:

Budak Giler Cadbury said...

@meLLy! terima kasih syg ... aku tak kisah buat entry ke x wish pon dah ckup bermakna buat ak ..

Budak Giler Cadbury said...

@AIEN NAJIB hehehe kau la buat ak nangis :)

Halimatun Sa'adiah said...

happy bufday cik nina yg giler cadbury!!!

Budak Giler Cadbury said...

@Halimatun Sa'adiah hehehe terima kasih anda :)

♥yaya budak suka embun♥ said...

hepi bday to u :)

hakeem kira said...

dah tua . haha

syakirah samat said...

http://gadiscactuz.blogspot.com/2011/06/happy-birthday-nina-syakira.html

HAPPY BIRTHDAY :)

::FAIZ FARISH:: said...

hp bday

nini syuffina jalil said...

http://xtoyolkecikx.blogspot.com/

selamat membesar :)

ChipCoklat said...

Semoga Allah memanjangkan umur dan memurahkan rezeki Nina..

p/s: hadiah dapat coklat cadbury x?
www.blogchips.com

Solihin Zubir said...

slamat hari lahir ye..
smoga pnjg umo murah rezeki..
aminn.. =)