Monday, March 7, 2011

Takot La Weyh ~~

assalamualaikum :)
harini mood rajin sangat sebab tu nak update blog.. kalau mood malas aku ni berterusan maknanya berhabuk la blog aku ni kan adoiiii... tolong la korang doakan supaya mood malas aku tu pergi jauh dari aku ..

ok berbalik pada tajuk kita cewahhh cam hape je kan.. aku takot la weyh..lecturer aku nak datang observe aku kat tempat aku practical tu,..memang la dia tak bagitau pape lagi tapi aku dah mule rasa takot.. tetibe je muka aku jd camni


hahahah seram tak..korang takot tak.. mesti takot kan hehehe so aku mintak sangat korang doakan aku .. bagi aku kuat semangat time lecturer aku datang jumpa aku nanti :) kalo korang doakan muka aku berubah jadi comel macam ni plak :)


hehehehe ok lah korang.. bubye :)


6 comments:

hilmi said...

rasuah je cadburry banyak banyak kat lecturer tu.....haha

Lavender Harum Wangi said...

hahahaha~ rilek la.. jgn gabra muchuk.. cayok2~ :D

XIX Dragunov said...

=.=' aku doa lecturer tu tak jadi datang trus..wkakaka

Amiey White said...

@XIX Dragunovkau jahat hahahaha

XIX Dragunov said...

x datang terus untuk hari tu je sebab dapat anugerah pingat dari sultan pahang...

sape yang pikir jahat sekarang? hahaha

marshmallow said...

gud luck nina :)