Tuesday, March 8, 2011

Layan Baik-Baik

assalamualaikum :)
entry ni khas untuk jejaka-jejaka yang hangat dan yang tak hangat sangat kat luar tu -.- kesian korang kan haahhahaha sambil2 aku dengar lagu KENANGAN TERINDAH dari SAMSONS ni aku menaip entry yang tak berapa nak hebat ni untuk korang2 penyinggah setia blog kesayangan aku ni.. kiss sikit unutk korang muah2 hahaha

ok untuk pengetahuan korang mungkin la ada yang dah tahu tapi mungkin jugak ada lagi yang belum tahukan ..
hari ni HARI WANITA SEDUNIA so kepada jejaka2 kat luar sana meyh2 layan lah kami wanita2 ni sebaik yang mungkin hahahah selalu korang lain baik kan hari ni korang kena layan lebih baik dari biasa hahahahaha
dah macam HOTFM la plak kan hehehe

so pesanan daripada aku yang comel like boo ni (perasan kejap tak salah kan) aku mintak la pada sape2 yang masih ada ibu hargai lah mereka selagi mereka masih hidup.. jangan nanti dah takde baru nak menyesal tak sudah and those who have gepren (khas untuk lelaki) hargai la jugak gerpen korang yang setia ngn korang tu.. jangan la sia2kan dorang.. nanti kalau dah takde baru nak menyesal dengan apa yang korang dah buat apa kes kan.. tapi kalau awek korang tu tak hargai korang korang pon buat la cmtu jgk -.- ni aku cakap betol2 ni.. bukan cobaan hahahaha sudah2 makin panjang aku tulis makin merapu grrr bubye

comel kan aku time ni heee <3
iluvyoumak <3

14 comments:

lavender harum wangi said...

ehem, saya budak perempuan, boleh join wanita jugak x? haha :D

::FAIZ FARISH:: said...

tapi ada jugak Girl yang Curangkan?

Budak Giler Cadbury said...

@lavender harum wangi asalkan pempuan boley je join ahahha

Budak Giler Cadbury said...

@::FAIZ FARISH:: mmg la ada... baca ayat perenggan last tu hehehe

saperakue said...

i'm gurl~~ =p

nub said...

selamat hari wanita!! hehe

storyfromme said...

happy woman day to you ;)

Budak Giler Cadbury said...

@saperakueok bole join hahaha

Budak Giler Cadbury said...

@nub selamat jugak nub hee

Budak Giler Cadbury said...

@storyfromme thx you :)

XIX Dragunov said...

dah habes kelas, dah habes bace~hahaha selamat hari wanita sedunia untuk pengkomen2 wanita dan tuan punye blog~ahaha

Schubert Serenade said...

ciss..gmbor xleyh bla!!mcm sioott je!!kikiki:p

happy women's day jugak derr!!

topimagine said...

camat ari pompuan sebumi yerk.. hahaha.. jeles2

Siti Mashitah Saidin said...

hihihih.. selmat ari perempuan~