Monday, March 14, 2011

Kau yang Ku Sayang ~~

assalamualaikum :)
tajuk di atas tiada kena mengena dengan apa yang aku nak sampaikan hahahhaha actually saje2 na buat gimik berdasarkan entri .. gimik kah =.=' entahla hahahaha

aku jadi pelik la sekarang ni.. da la aku ni da memang blur.. hish .. aku pelik la asal time aku on9 FACEBOOK kat rumah aku jadi slow gila tapi bila aku kat opis on9 FACEBOOK laju je.. 120 k/j.. ish2 ... ni na majok 4 taun ni hahahahahha ok2 tak gurau =.='

ada member aku cakap FACEBOOK jadi slow sebab effect dari gempa bumi and tsunami kat jepun tu .. aku pon taktau la betol ke tak.. sedey gila nak on9 FB kalau slow macam siput .. siput lagi laju aku rasa hahahah ..
so kawan2 marilah ramai2 kita berhijrah ke TWITTER buat sementara waktu .. meyh2 follow aku meyh heheheh
http://twitter.com/#!/NinaSyakira
silalah follow kalau anda semua sudi :) hahahaha ok lah ... bubye .. 

jangan nak senyum sangat la smiley oit grrr

cantik nye (amik hati soh load cepat sikit hahaha)


15 comments:

Shafiza said...

Kenapa fb lambat?
Aku ok je...=.=''

AesyaZealous said...

yeke sbb tsunami?huhuhu.. lmbt betul fb..macam berat gile..blog aku lg laju load..haha

Budak Giler Cadbury said...

@Shafiza tula aku tak faham tol fb aku lambat gile kot haih

Budak Giler Cadbury said...

@AesyaZealous hhaha tau takpe ... youtube pon laju gak taw

XIX Dragunov said...

oh~~

Schubert Serenade said...

fb lmbb gila ok!!:p

tapi pasal tsunami ke?Erm...maybe kot!!!hoi keja la gilaaa!!!!kahkah(gelak evil)

Budak Giler Cadbury said...

@XIX Dragunov jgn nak oh sgt la

Budak Giler Cadbury said...

@Schubert Serenade kau belagak eyh.. mentang2 tak keje

storyfromme said...

ala fb ni memang slalu lambat.saje je wat tsunami tu jadi alasan.

saperakue said...

kita tweet tweet ye

lavender harum wangi said...

fb aku pun lampi. cam nak hempuk2 je lappy ni~ HAHA :D

Budak Giler Cadbury said...

@storyfromme hahhaa tapi itu salah satu faktor sbb b4 dis tak slow mcm ni la dear ...

Budak Giler Cadbury said...

@saperakue hahaha ok yunx

Budak Giler Cadbury said...

@lavender harum wangi hempuk je hahaha

nadiaZAIDEE said...

Hmmm betul tu. load fb main lama gila ha