Thursday, March 17, 2011

Akhirnya Aku Jumpa ~~

assalamualaikum :)
sebelom gua tido gua na update la pasal benda yang buatkan gua rasa happy tak terkata ni :)
gua jumpa ADAM AF bhai hahahaa sumpah excited gila sebab gua minat dia dari form 2 ok..
sekarang umo da 21 baru dapat jumpa.. pelik kan ==' tapi jujur memang aku minat dia sangat2 ..
tengoklah sikit aku na jamu kat korang gambar2 time kami DATE hari tu ahahhaa







korang tak minat ?? ada aku kesah hahahahahha bia la .. aku minat dia ok grrrr

28 comments:

hilmi said...

apesal adam buat muka stim dalam gambar pertama tuh? HAHAHAHA

Budak Giler Cadbury said...

@hilmi dia tgh rest org serbu.. muka letey la .. hish

azuha rahimi said...

alah..glamer ak lg..:D

Cikin said...

minat lagu dia je . dia , tak minat ! hahaha . kejam di situ :)

Amiey White said...

tak nampak adam , nmpk member dia je hahahahha

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

muka teruja je masing2...
heheh...
(n_n)

storyfromme said...

sepetnye mata adam.tapi fadlan lagi comel.jangan mara :)

She's retarded said...

sampai hati nina tangkap gambar dengan bf saya.
kekeke
perasan giler

Schubert Serenade said...

asal ltk muka aku skali??adooii...hoi fadlan tu aku punye ok!!kahkah!!

lavender harum wangi said...

fadlan tu sape?

Budak Giler Cadbury said...

@azuha rahimi katak tolong la jangan nak perasan sgt bole x =='

Budak Giler Cadbury said...

@Cikin
tak minat sudah ==' wekk :p hahahaha

Budak Giler Cadbury said...

@Amiey White hahahha kejam ayat di situ

Budak Giler Cadbury said...

@Orkid Edyliyne @ OrkEd hahaha ofcos la bukan salu jmp ryte :)

Budak Giler Cadbury said...

@storyfromme seyesly fadlan mmg sgt comel :)

Budak Giler Cadbury said...

@She's retarded hello BF saya la =='

Budak Giler Cadbury said...

@Schubert Serenade hahaha lantak aku la blog aku =='

Budak Giler Cadbury said...

@lavender harum wangi fadlan ni ahli baru untuk grup baru dia ..

+d.O.Y.A.h+ said...

adam nari power.

yayalya said...

wahahaha tembam adam skung hihihihi sukalah tu nina :)

saperakue said...

grrrrrrrrrrrrrrr.... *jeles =_=!

zey said...

o-ho...tough! ggrrrr!! =pp

Budak Giler Cadbury said...

@ d.O.Y.A.h hahhaa kau bile lagi na menari :)

Budak Giler Cadbury said...

@yayalya hahaha mst la suka .. minat dia woooooooo ahahahahhaha

Budak Giler Cadbury said...

@saperakue hahahahah wekk adam milik aku da hahahahahah padan muke

Budak Giler Cadbury said...

@zey
jgn dia saya punya =='

Blogmerah said...

waa..dapat byg kan ke excitedan nina nih..hehe..

Budak Giler Cadbury said...

@Blogmerah ahahah bole plak cmtu =='