Thursday, March 10, 2011

Jeles ~~

assalamualaikum .. pembuka kata setiap kali aku buat entri baru.. mungkin ada setengah entri aku tak bagi salam kan.. mintak maaf la ye kawan2 :) abaikan masalah salam ni buat sementara waktu..

aku nak cakap pasal jeles ni sebenarnye..yang pertama aku jeles sangat tengok korang2 ni rajin gilak update blog..kenapa aku tak macam korang..korang dapat mana idea banyak2 tu ha..ce kongsi ngn aku..nak tak hahahaha dulu2 aku pon macam korang2 jugak.. kalau bole sehari 5 ke 6 kali na update rasanya la aku pon da lupe zaman rajin update blog tu hahahaha pastu makin lama makin slow and kadang2 traffic blog pon tak kencang..sedey makk ! hehehe nak buat macam mane sekarang aku buzy dengan practical .. nanti dah habes aku cuba la menjadi seorang blogger yang suka update blog harap2 macam tu la ..

ok yang kedua nya aku jeles la tengok orang yang kurus comel cantik sebab aku ni da la kurus dari kau gemok, tak comel pulak tu nak kata cantik perghhh jauh sekali la kan >.< sape2 yang ada petua macam mana nak kasik berat badan turun dengan jayanya and macam mane nak kurus ce kongsi dengan aku .. korang tak kesian ke dengan aku uwaaaaaaa sedey la macam ni

ok yang seterusnya aku jeles bila tengok orang bawak kereta. aku ni belajar kereta tak habes2 sebab nye aku buzy..seyesly sangat buzy..pakcik yang ajar aku tu pon dah bising asyik tangguh jek.. kepada pakcik itu nina mintak maaf dari ujung rambut sampai ujung kuku (bole tak macam tu) sebab dah banyak kali tangguhkan belajar.. bukan taknak tapi buzy la pakcik..sory ye.. korang doakan aku cepat abes belajar kereta and dapat lesen cepat2 tau hehehehe

ok seterusnya aku jeles la tengok orang ada bf .. bukan jeles sebab apa suka tengok dorang citer2 pasal boyfie dorang comell je kan .. aku na citer pasal sape... boyfie pon takde adoiii hehehehe tapi takpe la jodoh ajal maut semua di tangan Tuhan Yang Maha Esa kan.. aku bersabar dan berharap aku akan dapat boyfie yang betol2 pandai menghargai aku .. AMIN..

lagi satu grrrr aku jeles bila ada orang suka dorang ni.. jangan la suka dorang pegi la suka orang lain >.<
my boo <3
my KHJ <3 (ji hoo sunbae)
my JGS <3 (kang mun kyol)
GALANG 
 aku rasa macam panjang je entri ni.. ish2 nina2 apa nak jadi ni merapu tak tentu hala >.< bubye hehehe

aku di zaman kegemilangan -.-


13 comments:

Anonymous said...

=='' ko takde la gemok gile .chubby cukup *ain

Budak Giler Cadbury said...

@Anonymous aku gemok la gile =='

Lavender Harum Wangi said...

erk, xpayah jeles. dah cukup serba serbi dah tu.. semua org tak sempurna la muchuk.. aku ni ha, nak chubby sikit.. kurus bukan nya best pun~ =.="

marshmallow said...

jom menari2 ngan saya. bagi slim mcm scha. saya pun tgh dlm proses nak bg kurus =.='

pakcik maafkan nak >.< *jd pakcik kereta tu kejap* wee~

Budak Giler Cadbury said...

@Lavender Harum Wangi hehehe tapi aku na kurus sket dr ni dlu baju pakai size xs skrg da pakai M :(

Budak Giler Cadbury said...

@marshmallow hahahaha jom... bukan slalu menari kan.. jgn na jd pakcik sgt la jadi nenek sudah heee

Schubert Serenade said...

kahkah!!cik adi ksorg ni tgh jeles woo...hoi gua pon jeles tengok perempuan cantik ok..hehe...

and jeles tengok org bawk kereta??kau gila kaa??itupon nk jeles..tak lame lg kaw dpt lesen jugak la sewel..hehe...

and jeles tengok org ade bf??heee..AKU JUGAKKK!!JELES gilaaa..teett:p

Budak Giler Cadbury said...

@Schubert Serenade hahaha kau dengan aku lebey kurang je la ngekk

Rainz said...

makan cabbury manyak sangat ni..wahaha

storyfromme said...

hehehe...xmo jeles2. nanti hati tak tenang :)

XIX Dragunov said...

chubby sikit je~ comel ape =.=' meh join aku dalam kempen "mari makan nasi sehari selama seminggu"~ hahaha jangan la down sangat... beauty is subjective matter~ =)

nancy neng said...

la nina..klu yg lain tu sy x bpe nak minat..tp KHJ tu x ble la..kekasih awal n akhir tu..hehehe..^_^

+d.O.Y.A.h+ said...

even pretty can be seen by the blind.
eheheh