Monday, December 20, 2010

Restaurant Toilet (Korang nak ke makan kat kedai mkn yg bertemakan Toilet)













apa pandangan korang kalo ad restoran cmni kat malaysia.. korang na g x.. kalo nina seyesly nina ta akan jejak smpy kapan pun hahaha mesti korang pelik kan asal la nina wat entri sal ni kan .. actually petang td nina dok pikir la idea na wat entri ap mlm ni.. then nth cmne nina teringat ad satu mmbe kat facebook nie penah upload photo sal restoran toilet ni .. ble tgk pic2 ni ase jijik gile weyh hahaha kalo la "bf" nina ajk gi tempat gini mang nina takan pegi la ..sekeh "bf" nina 2 laju2 if dye ajk g restoran cmni hee cmne la feel org2 yg kat dalam gambar ni kan .. ley jek dorg makan smbil senyum .. yuhh~~ geli sgt2 ok.. tasuke2 hee and nina pk lg if ad restoran cmni kat malaysia ad ke org na pegi..myb ad kot kan tp ta ramai .. ee geli geleman doe tgk gambar ni lg2 mee yg ad kat dlm mangkok tandas aka mangkok ayon 2 hee :) so nasihat aq korg2 suke JGN pegi restoran cmni taw .. geli kan:) hee dah cukup2.. tataw na bebel ap da..bubye :)

20 comments:

Ms Ammie Purple said...

takde selera lah dik. ;)

zOuL_iMMe said...

wow...camnie la best... haha.... baru berseleraaaaaa...

eikacornetoLOvE♥ said...

cm sial dowh....klu ak pown xhingin nk msok....wekkk...hahahaaha

Amiey White said...

baru sedap nak makan huhuhuhu :D

Budak Giler Cadbury said...

kak purp : hee taw tape :)

Budak Giler Cadbury said...

joules : kau mang suke mepek kan dush2

Budak Giler Cadbury said...

eka : hahaha taw tape

Budak Giler Cadbury said...

amiey : ee geli la amiey

Arine Romano said...

bahahhahha..
ta selera lgsung...bek mkn dlm bilik..lg best...grr

♥ fara myra ♥ said...

huuu, eeeiuuu. geli plak. takkan pegi lahh. hee. best entry :)

Farhan Ibn Yahya said...

uik...nampak sedap...

Aku Ibu Muda said...

kalau org nk belanja pon AIM tak nak :)

Dunia AkuIbuMuda dan Ragam Keluarga Inchik Moza

.:padie_eyla:. said...

yeekk! geli yang eskem tuuu.

Budak Giler Cadbury said...

arine : ha taw tape u ..

Budak Giler Cadbury said...

fara myra : geli kan hee thx u :)

Budak Giler Cadbury said...

farhan : eee geli la ne ad sedap

Budak Giler Cadbury said...

AIM : same la kite :)

Budak Giler Cadbury said...

padie : nina geli sume hahaha

ayu cheese cake said...

euwww ! geli nyaaa ! tk nak pergii lahh lau ad kt malaysia macam niee . ERRR >.<

Budak Giler Cadbury said...

ayu : hee taw tape .. nina pon geli taw