Tuesday, December 21, 2010

Bilik Hotel yg Pelik-Pelik

assalamualaikum semua :)
hari ni nina na citer kat korg sume pasal bilik hotel yg pelik :)
act ntah knp td gatal p crik kat google n yahoo pasal hotel pelik2 ni..
excited doe hahaha jap2 tetibe nina jd sopan sgt ni... hahahah gedik meyh :)
ok now continue lek kat tajuk utama kita td hee entri kali ni nina na share ngn korg pasal hotel pelik ni .. jom bace k :)

Castle room 
Konsep bilik hotel ni bertemakan istana zaman dlu2 taw..skli tgk cm comel jek taw :)sbb dye colorful



Four Beams
Yg ni plak konsep dye tempat tidur ataupun katil digantung tinggi 1.5 meter kat 4 tiang pas2 kalo na tido korg kne panjat ah kalo na g kat katil korg .. bez ke cm 2.. erkk


Freedom
Yg ni konsep dye cm penjara taw .. cool kan..katil dye gantung kat dinding pas2 toilet sume dlm room yg sme..ala mcm penjara la takan tataw kot hee



Flying bed 
Yg room ni lak konsep dye lebey pada tempat tidur terapung kat tengah2 ruangan.. cm bez je niyh hee


Gruft
Ha yg ni sgt menarik..konsep dye bez..katil dye pon unik sbb kalo org dtg hotel ni dowg kne tidur dlm keranda vampire hahha tp yg ni utk org islam kurang seswai la sbb kat keranda 2 ad tande salib

Gummizelle/Padded cell
Seluruh permukaan dr ats,kiri,kanan,depan dan belakang dilapisi kulit sampai ad yg ckp bila kite dok lam bilik ni kite ley dengar degupan jantung kite sbb bilik ni terlalu tenang.. 



Mirror room
tgk dr nama room ni pon korang ley taw ap konsep dye..konsep dye bilik ni dikelilingi dengan cermin dan korang pusing la tang mne pon korang akan nmpk bayang korang..nina tasuke sbb nina penakot hee


Nudes
Nudes means bogel en haha tol ke hahah ok room ni dipanggil room nudes sbb dlm room ni dorg hias n letak gambar bogel.. so seteng2 gambar sensor ok 


Symbol room
konsep dye simple jekk sbb room ni dipenuhi ngn symbol2 kat semua permukaan.. walaupon simple tp dye unik n menarik kan :)

Space-cube10.Speicher
Bertemakan kabin ruang angkasa dengan cahaya warne biru n dinding kaca.. katil dye unik sbb dye ad pembahagi..tp ley jgk kalo na tidur skli tade masalah :)


Upside down
Ok yg nina suke sbb dye terlalu unik..Konsep dye ruangan terbalik maksudnye yang biase ad kat atas akn jd bawah pass2 yg biase jd bwh akan jd atas.. so merase gak la kan hahaha kat lantai dorang wat decoration cm langit taw pas2 siling dye lak dorang wat cm ruang tamu sbb ad meja mkn la ap la kan..kreatif la dorg ni hee


ok kalo korang la, korang ase korg pilih yang mne.. kalo nina kan nina nak yg castle n upside down sbb cm cool n unik..kalo la kat malaysia ad kan..mesti bezz..spe2 yg bek ati jom la bwk nina g jelajah hotel2 ni..korang kan baek :) leave a comment after read dis entri ok:) syg korang..muahx
   






20 comments:

lavender harum wangi said...

nak Gummizelle/Padded cell xnk mirror tu, pening! hee.. :D

Amiey White said...

Amiey pilih keranda sesuai dengan perwatakan pelik haha
baru horrors :D mau bilik pengantin macam tu :P

SHUKRI SALIM said...

nak yang tergantung tuh. sebab nak kurangkan berat badan aku. HAHA

aRaN said...

aku nak suma!!!! hahahha

Budak Giler Cadbury said...

LHW : hahha amek jek yg mne2 pon tape :)

Budak Giler Cadbury said...

amiey : amiey ni suke yg pelik2 kan hee

Budak Giler Cadbury said...

shukri : hahaha ye2 je ko..

Budak Giler Cadbury said...

aran : tamak kau kan hahaha

NurliyanaSyedKamil said...

menarik dan pelik. Hahah

Budak Giler Cadbury said...

yana : hahahha pilih la

iDeaL cRazEe said...

waaahhh...suke bilik cm prison tu
i loike...heeee =)

Budak Giler Cadbury said...

hahaha kan :) g crik cm 2 k .. wat honeymoon nnt hahaha

.:padie_eyla:. said...

yang last tuu cam best! hha

+d.O.Y.A.h+ said...

nina! aku nak booking satu bilik wat hanimun!~

Farhan Ibn Yahya said...

urkh...klo hotel terbalik macam mne?

CikJariJari.. said...

kalo nak g nudes room bley??? hahahhaha

Budak Giler Cadbury said...

@.:padie_eyla:. ap lg tempah la hee

Budak Giler Cadbury said...

@ d.O.Y.A.h hahaha tempah2 kasik name ngn no tepon bhahaha room ne kau na

Budak Giler Cadbury said...

@Farhan Ibn Yahya yg terbalik 2 mknenye lantai kat atas siling kat bwh bhahahah

Budak Giler Cadbury said...

@CikJariJari.. boley aje weyh.. g le kasik dpt feel 2k mlm pertama haahah