Monday, April 18, 2011

Jom Tinggalkan Link Korang

assalamualaikum ...
ehem2 testing2 1 2 3 hehehe agak2 ada tak yang rindu kat aku .. almaklumlah da lama tak update blog ni semenjak ada masalah ni kan cewahhhh... BTW aku sangat rindu la nak berBlogging.. korang2 rindu kat aku tak :) kalau rindu aku sayang korang lebey la :) hehehehe

hahahaha ok back to topic.. actually aku nak suruh korang2 letakkan link kat komen ni nanti... nanti bila aku da boleh on9 aku na pegi blogwalking kat blog korang.. nanti senang la kan... bole nina jenguk2 blog korang...

cepat atau lambat tu bergantung pada aku punya keadaan.. tapi aku janji aku akan pegi blog korang.. so jom la ramai2 letak link kat sini tau hee..

ok guys babai


13 comments:

wan_iz said...

mai singgah sni..

Terbaek!!!

aCeraP :) said...

ohayamgoreng.blogspot.com

zera said...

hyeee..sy zera..=D

http://starriehezz.blogspot.com/

Iman Fatihah said...

http://apasajanif.blogspot.com/

Myza Raihan ♥ said...

http://nurhamizahraihan.blogspot.com/

mira razak said...

http://nurizzatulazmira.blogspot.com/

aNiss :):) said...

singgah lah sini =)

http://anisssikasturi.blogspot.com/

♥ ♥secomel hello kitty♥ ♥ said...

http://mykechikdiary.blospot.com

JuLiaNnE JiTChiE said...

jempot jenjalan blog saye juge..
hihihi

storyfromme said...

meh singgah meh

http://potelo89.blogspot.com/

♥ norlida ♥ said...

meh2 bw sini

http://norlida89.blogspot.com/

XIX Dragunov said...

kalau aku tulis pun bukan ko pegi pun blog aku~ sob sob

Halimatun Sa'adiah said...

http://halimatunbintunhesan.blogspot.com/

sharing is caring larhh..