Thursday, March 3, 2011

Tolong Jangan Buat Pasal Bole ~~

assalamualaikum..
sory la semalam nina tak dapat nak review blog other members yang dah tingglkan link sebab semalam nina sangat2 tak larat nak update blog..so malam ni nina nak bagitahu satu bad story..

maybe lepas ni nina akan jarang sangat update blog sebab buat masa ni nina nak jauhkan diri dari semua ni..laman sesawang yang berkaitan like facebook and twitter also nina akan kurangkan berada di situ.. i need time to be alone and nak rest dari semua ni..nak lapangkan otak .. baru syiok kan hee

and then one more thing lappy ni pon buat hal jugak thats why la nina na kurangkan apa yang patut..korang mesti tak kesah kan..pasal review blog ni.. nina akan try setelkan semua la..nina akan buat apa yang nina janjikan..nak buat hari ni tapi time nak printscreen lappy hang and shutdown tros..siot je kan..

so pada korang2 yang selalu singgah blog nina ni, nina nak say thanks sangat..nina akan blogwalking kat blog korang..ofkos ok hehehe thaks again..ok lah malas la nak taip panjang2..btw pada sapa2 yang kenal nina, nina mohon ampun dan maaf sekiranya nina ada buat salah atau buat korang terasa dengan perangai nina.. nina mintak maaf sangat2 ok.. hope sangat dapat korang maafkan ..


12 comments:

AyinAyob said...

ape ape pun aku support kau yang

Budak Giler Cadbury said...

@AyinAyobthanks... muahx

marshmallow said...

pape pun take care okay :)

Budak Giler Cadbury said...

@marshmallow ok dear .. i will

+d.O.Y.A.h+ said...

wua. nina :'( sedih plak. dah la lama dah tak manja2 dgn ko. uhmm. jaga diri ek! :)

Budak Giler Cadbury said...

@ d.O.Y.A.h sokey syg ada masa nnt kita jadi mcm dlu lagi ok :) ok i will.. kau pon jaga diri ok :)

saperakue said...

will be with u dear

Budak Giler Cadbury said...

@saperakue thx dear :)

mahfudzah said...

before nak diamkan diri bagai..nak cadbury satu!haha..pleze

XIX Dragunov said...

sorry nina sebab ter kecikkan hati ko~ngo~

Budak Giler Cadbury said...

@mahfudzah eyh2.. awk la kne bagi kat kite :)

Budak Giler Cadbury said...

@XIX Dragunov hahahah sudah la.. da lpas da kan sume 2