Thursday, March 10, 2011

tak confident ~~

aku teringin nak pakai shawl...
nak buat yang macam2 fesyen tu .. 
tapi aku tak yakin la..
aku rasa macam tak elok je muka aku ni bila digabungkan dengan shawl..
adoiii tolong la bagi aku ke confident an itu (paham kan)
seyesly teringin nak bergaya bagai tapi tak confident..
payahla kan hehehe
ada sorang member nina ni cakap kalo na bergaya kena berani ..
biarkan apa orang nak cakap asalkan kita yakin dah cukup..
aku akan cuba la kalau macam tu ahahahha..

aku nak jadi mcm dorang ni..confident je weyh hahahaha

36 comments:

storyfromme said...

trust urself.klo selalu practice, lama2 kita akan selesa, pastu terus confident pakai shawl.try la.dulu saya pun camtu gak.

nancy neng said...

nina boleh..!!start ngn shawl biase dlu..sy pon mcm tugak..tp skrg dh ok..^_^

yna fazlyna said...

konfident tu akan datang bila raami yang memuji.. so pakai je. mesti ramai yang puji u lah..

marfieyra said...

macam kenal je ayat member tu . haha :D nina try la . pakai style yang simple2 dulu, dah selesa baru try yang advance sikit . boleh punya . adjust2 ikut bentuk muka . mar ni muka bulat kowtttt . tapi kalau confident komfem nampak cantik ;)

Budak Giler Cadbury said...

@storyfromme maloo la adoiii heee

hakeem kira said...

shawl ? =="
tak minat aku .

Budak Giler Cadbury said...

@nancy neng wahh :) thx ye heee

Budak Giler Cadbury said...

@yna fazlyna spe je la na puji kita ni kan =='

Budak Giler Cadbury said...

@marfieyra kompom mar knl hahahaha :) ok nina try la nnt ok

Ana_Liyana said...

trust urself....u can do it....aja2 fighting...

Budak Giler Cadbury said...

@hakeem kira awk2 kita na pakai shawl awk bg x ahahaha

Budak Giler Cadbury said...

@Ana_Liyana hehehe i hope so dear .. thx

marshmallow said...

nina, betul lah kena berani. heee~
mula2 tu mmg rasa pelik je. tak yakin. tapi yang kedua ketiga dah okay dah. gud luck dear! weeee~ :)

Effa Azman said...

xpe kak..pakai je..yang penting kita yakin je..kalu kita yakin,,xdek masalah..:) saia pum camtu jugak mula2 rase susah je ank pakai takut orang kata ape taapi bila mak cakap kalu kita yakin sume benda jadi senang :)

shazleenhairuddins said...

buatbuat macam CUN selalu jeee nina
konpem anda akan cun bile memakainye ;)

Budak Giler Cadbury said...

@marshmallow ahahha nina cuba ok thanx syg

Budak Giler Cadbury said...

@Effa Azman hahaha ok thanx dek

Budak Giler Cadbury said...

@shazleenhairuddins sgt tak berani nak buat2 cun hahaa

+d.O.Y.A.h+ said...

yang penting nina, pakai perlu kena pada tempatnya. hee~~

Cik Rimau said...

cik rimau pon xyakin nak bergaya.. n xminat sgt nak bergaya lebih2.. tkut kne kutuk.. hahha..

AIEN NAJIB said...

aku memula pon cam tak berani doe .then ,try gak .mmg mule-2 orang pandang pelik .terase cam hodoh lak muke pakai shawl bagai kan .but then ,aku lantak kan aje .haha ^^ yg penting bile dah mule pki shawl ,tok sah le pakai yg ade bonggol bagai tuh .tak cium bau syurga ^^ (ade dlm buku syariah islam)

Budak Giler Cadbury said...

@ d.O.Y.A.h tulah doyah aku pon rasa macam tu hehehe

Budak Giler Cadbury said...

@Cik Rimau alalala jom2 kita yakin bersama-sama

Budak Giler Cadbury said...

@AIEN NAJIB ye syg yang tu aku tau .. heheheh thx ok :) meyh2 support aku dr blkg kate syg hahahaha

Schubert Serenade said...

nina gedikss!!!aku dah suruh kaw pakai kan..siap hadiahkan kaw shawl lg...pakai la gilaa!!muka kaw comel ok..sesuai je!!gelabah bontot btul xcnfident!!!sekeh kang:P

XIX Dragunov said...

shawl ni ade dua tiga bentuk muka je yang cantik+sesuai bila pakai.. bukan semua sesuai... kalau muka tak sesuai, boleh jadi bahan gelak je... hahahaa~ muka kau aku tak tau sebab tak penah tengok lagi..hahaha

♥ fara myra ♥ said...

tak cuba blum tao kan. :)
try lah msty cun meletup, weeewiiit.
yeah confident nina confident :)

Budak Giler Cadbury said...

@Schubert Serenade hahaha jangan na marah sgt la.. insyaallah nak cuba la ni heee

Budak Giler Cadbury said...

@XIX Dragunov kau ni sokong la aku hish

Budak Giler Cadbury said...

@♥ fara myra ♥ hehehe maloo la cmni ==' thx ye syg

meLLy! said...

org salu tegur, ala bulatnye muka ko melly bile pkai shawl.ak sng je, jwb direct terus. muka aku, bkn muka ko, n sometimes bulat tu comel. bahahaha, so chill. pakai je, jgn segan2. kalo tak, smpi bile nk cuba.

muH-d Azly said...

yup2!! kena berani..kita mesti tunjukkan pada org yang kita pon bole bergaya..jgn pk pasal pndgn org keh? asalkan kita bahgia sudah..rite?

Budak Giler Cadbury said...

@meLLy! ok2 ..aku try ok.. thx melly.. luv you

Budak Giler Cadbury said...

@muH-d Azly ok2 .. mmg nak cuba .. thx yar

saperakue said...

aku pkai jugak shawl tp antara shawl n tudung bawal aku senang tudung bawal sbb aku punya muka bulat macam bola... ngeh3

lavender harum wangi said...

hua3, rindu melly bila baca komen dia. ni mesti si jannatul husna yg ckp kan? gogo chayok~!! pakai aje, belum cuba belum tau~ mana tau lagi vogue dari si jannatul husna tu~ hahahahaha :D