Monday, January 17, 2011

AL-FATIHAH untuk Arwah Abg Rakan Blogger Kita

assalamualaikum..
korang tengok tajuk mesti geli kan hahahah korang mesti ingat cik cadbury ni jiwang hahahah bukan2..sebenarnye cik cadbury na kongsi cerita tentang benda2 yang masih fresh dan segar kat sekeliling cik cadbury..sedey dan simpati la pada rakan blogger kita cik qilot sbb 12 january hari tu dia kehilangan abang tersayang dye..pada yang baca entri ni jom kita same2 sedekahkan al-fatihah unutk arwah..semoga roh arwah dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman..AMIN..yang cik cadbury nampak dia memang sayang sangat kat aban g dia and nampak sangat dia close ngan abang dia.. sabar ye cik qilot doakan yang terbaik untuk arwah abang ye :)

FINISH!!

7 comments:

yaya budak suka embun said...

al-fatihah..

+d.O.Y.A.h+ said...

@yaya budak suka embunalfatihah. semoga beliau sabar menghadapi semuanya

Budak Giler Cadbury said...

@yaya budak suka embunsama2 kita sedekahkan al-fatihah untuk arwah

Budak Giler Cadbury said...

@ d.O.Y.A.h yup2.. harap cik qilot tabah hadapi semua ni

lavender harum wangi said...

eh, yeke? baru tau.. innalillah~ Al-fatihah untuk arwah~

miss-qielalaa said...

thanks. Al Fatihah :(

Budak Giler Cadbury said...

@miss-qielalaasabar ye syg