Wednesday, May 22, 2013

Dazrin 25th Birthday

ye sememangnya cerita ini sangatlah dah lapuk sobs. takda masa langsung nak update blog sebab sibuk menguruskan majlis perkahwinan along ahad yang lepas. alhamdulillah majlis berjalan dengan lancar. terima kasih kepada meraka yang banyak membantu kami sekeluarga dan terima kasih buat cousin dari Kelantan sebab datang :) 
ok berbalik kita kepada cerita asalnya, saya rasa pasa sesiapa yang merupakan peminat DAZRIN KAMARUDIN mesti tahu kan birthday dia bila . ok 10 Mei 2013 haritu genaplah abang daz 25tahun. so kami FlyingDs menyambut birthday hero kami tapi lewat sehari lah hehe. 
Hi-Tea With Dazrin telah diadakan di Silka MayTower Hotel Kuala Lumpur. dan alhamdulillah event tersebut berjalan dengan lancar. dah lah malas nak merapu banyak-banyak layankan aje gambar kat bawah ni ye ^_^
credit picture from FlyingDs