Tuesday, April 10, 2012

Maybank Oh Maybank




macam yang dah terpampang kat atas , sekarang saya telah berkerja sebagai salah seorang kerani di MENARA MAYBANK KUALA LUMPUR. alhamdulillah ada jugak rezeki dalam berkerja. kerja yang best. walaupon keje banyak tapi still boleh bergelak ketawa, environment yang bagus dan sikap positif dari staff dekat budak baru macam aku ni memang tersangat la best. doakan saya berjaya :)


dan ini pula pejabat aku. macam mana yang korang lihat dalam gambar macam tu jugak lah korang tengok depan2 hahaha aku duduk kat level 12. kat sini banyak level tapi aku level bawah dan bertugas sebagai DATA GOVERNANCE CLERK . kerani pon kerani la asalkan kerja :) ok goodnight kawan2 

p/s: takde masa dan takde idea nak update. sory ye :)

4 comments:

roziahojijie said...

Tahniah :) Berapa gaji ? gaji oke tak ? nanti boleh belanje . hehe :P

Iena Eliena said...

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

Jieha said...

tahniah =)

http://missnajeeha.blogspot.com

Budak Giler Cadbury said...

@Jieha kontrak je dear :) dah habis dah pon. pape pon thanks