Monday, January 9, 2012

Berjimba bersama teman



baru sampai 

nak masuk dalam jj snap dlu 

make-up room

still in make-up room

she is my housemate and my best frenz

adik bestfrenz aku  

mcm mak datin. beg yg penting ok. 

otw to padini

otw to padini II hehe

comel kan aku yg gemok disitu

muah2 haha
bukan senang nak berjimba dengan rakan2. lagi2 minah senget ni, hehe die busy kerja and aku pulak busy berchatting haha apapon even ang lambat 2jam sampai dari yang dijanjikan aku tetap havefun. teman hang buat rambut lepak together kat JJ macam time kite study dulu. lepas rindu weyh heehhe ily la hahah 

8 comments:

Amoi MiyaSya said...

dah lama tak hangout ngan member . ahhh ! mesti best kann !

saperakue said...

yuhuuu cepat datang sini berjimba ngan aku

lavender harum wangi said...

kemain dah bambam ea. senang hati la tuuu~ hihi :p

Budak Giler Cadbury said...

@Amoi MiyaSya yup2 sgt best. luangkan masa awk eyh nnt jumpa la kawan2 . have fun sesama

Budak Giler Cadbury said...

@saperakue haha bwk2 bertenang weyh

Budak Giler Cadbury said...

@lavender harum wangi tak senang hati mana la.. heheh dah makan je keje. na diet ah gini

FarhanahAdzlan said...

lawa gambar=)
lain kali ajak saya sekali..hahaha~

Budak Giler Cadbury said...

@FarhanahAdzlan mana ada lawa la hehehe