Friday, December 30, 2011

Shila Hamzah is my COUSIN





malas nak kecoh sebenarnye tapi dah terkecoh kan hahah nak buat macam mana.. kenal ke siapa SHILA HAMZAH ? mesti lah korang kenal kan. tengah femes kan :) ha tengok la kat atas ni itu lah SHILA HAMZAH . erk mesti korang pelik apa kena mengena SHILA HAMZAH dengan aku kan hahaha betul ke sepupu ? ok then korang kena tipu. dia bukan sepupu aku cume aku ni peminat die dari die muda2 dulu. time tu lagu die pon comel2 je kan. aku hafal ok lagu die yang comel2 tu. minat sangat sampai aku suruh abang aku cari poster die malangnya takde. time tu mana la tau print bagai ni. nak buka internet apatah lagi. so jadi peminat je lah yang mampu . haha kelakar la. kat sini dengan bangganya aku nak bagitahu aku adalah peminat die dari die kecik sebaya aku sampai la sekarang hahaha ok babai  (die memang sebaya aku pon)

ni lah lagu comel yang aku cakap tu ( TITLE : SAAT BAHAGIA )


ni pon salah satu lagu die yang dulu tu. sedap weyh. lagu karoke aku haha 
( TITLE : YANG TERISTIMEWA )

5 comments:

meLLy! said...

aiyokkk status buat orang tertipu.

Budak Giler Cadbury said...

@meLLy! haha bukan ada yang tertipu pon lalala

cik najihah said...

suare die mmg beskan

Budak Giler Cadbury said...

@cik najihah bukan memang tapi tersangat lah best :)

Noraien said...

suara die bestt .suka lagu2 die.sedap ;)