Wednesday, December 7, 2011

Gaduh Pasal K-POP (bodoh)


 
 
 woi2. harini kat facebook kecoh dah pasal 1 blog ni yang maki hamun K-POP lovers. ok jujur aku memang addict dengan K-POP tapi aku takde la sampai nak maki balik orang yang kutuk tu. hello malysian people bukak mata tu luas2. minat2 jugak tapi tak payah la nak pertahan kan K-POP tu. tak dapat apa pon. minat sekadar suka2 sudah la. 

ingat ye kat sini saya masih tegaskan saya jugak minat K-POP tapi tidaklah sampai menjadi terlalu taksub sampai nak memaki orang yang tak suka K-POP. kita minat diorang sekadar suka2 cukup lah. macam aku, untuk mengisi masa lapang sebagai penganggur ni kan. dah la. wake up la. tamau la bergaduh pasal ni. kalau dah minat tu sudah la. jangan la sampai gaduh2. buat malu kaum je tahu tak .

kesian member aku, buat entry niat baik nak sedarkan peminat K-POP yang dah terlebih taksub alih2 dia yang kena. dah la korang malas nak cakap banyak . ok bai

aku minat die so what hahaha

16 comments:

Ronaldhrah Wisely said...

ya, setuju..tak yah la obses sangat.
sy sendiri x la sampai dakwa sy ni ELF ke, Hottest ke, Blackjack ke..minat gituw gituw je kan.

Tpi, yg blog sorang yg kutuk kpop lovers tu yg komennya 1000+, kta kta dia tu x patut jugak, guna perkataan b*d* kat org yg suka kpop ni.aduii

btw, hye khun

Budak Giler Cadbury said...

@Ronaldhrah Wisely yup now tgh kecoh pasal tuh la. i pon minat k-pop tp minat yang berpada. takde la sampai na bergaduh kan . heee

::FAIZ FARISH:: said...

pasal kpop pun nak gaduh ke? ape la....

♥ solehah ♥ said...

solehah baru je tau pasal hot story ni smalam.hehe :)

Mirull Ibnu Azman said...

pasal kpop pun boleh gaduh.. inilah salah satu punca perpecahan umat islam. mengutuk sane, sini melenting. to me both side salah. come on la muslim in malaysia! think rasional!

Budak Giler Cadbury said...

@::FAIZ FARISH:: tulah pasal. btw syg bukan salah sorg dr dorg

Budak Giler Cadbury said...

@♥ solehah ♥ rasanya mmg smlm lah baru kecoh en

Budak Giler Cadbury said...

@Mirull Ibnu Azman like i said minat berpada la. tak perlu la sampai na beegaduh

SiKecilMirmO said...

Dunia dunia... :)

shazwanazizan / wanblur said...

to cadbury, Sedap dimakan.

To Giler : itu kpop not keropok.

To budak giler cadbury : makaseh sebab visit

p/s : sila baca dgn nada pantun. heheh

Cik tikah said...

peminat k-pop skrg ni kan tgah 'gila'. so kena sabor je la. hehe.. btol! boleh minat tpi jgn terlampau minat. cik tikah pun k-pop fan :)

Budak Giler Cadbury said...

@SiKecilMirmO world bak kata mawi hehee

Budak Giler Cadbury said...

@shazwanazizan / wanblur hemoih2 berpantun die kan hee

Budak Giler Cadbury said...

@Cik tikah yeah same like me. but like i said en minat bia la berpada hee

eija89 said...

Ya.. Setuju.. Cik Rimau pon suke jugak k-pop.. Tapi xde la nak back up sangat dorang tu.. bukan ade untung pon.. hehehe

Budak Giler Cadbury said...

@eija89 tau takpe. kalau la kite backup dapat duit takpe gak en -.-