Friday, December 23, 2011

Baik Takyah Bertudung kalau Pakai Legging



mungkin ayat aku kasar tapi aku cume nak cakap pada apa yang aku rasa patut aku share dengan semua orang.korang penah jumpa perempuan bertudung pakai tudung tapi pakai legging. tak ke buruk rupa tu weyh. nak berfashion pon tengok2 la jugak. pada aku kalau dah pakai legging tu baik tak payah pakai seluar terus sama je rupa die. kalau yang gemuk pakai legging nampak abis lelemak semua sebab seluar tu sangatlah ketat kan. lepastu kalau yang kurus kering pakai seluar tu nampak la tulang temulang nye. aku mintak maaf banyak2 kalau ada yang terasa entri umum aku ni. series memang tak elok la weyh. 

source by : GOOGLE

tak elok kan . source by : GOOGLE

lagi satu kes lebih kurang macam kes pakai legging jugak. korang tahu inner baju yang salu dipakai sebagai alas tu ? kalau pakai sebagai alas takpe la ni kalau dibuat baju harian apa cite nye. haih baju tu jarang la. tak elok lagipon baju tu ketat, idak ke nampak seketul-seketul kopek kalau pakai macam tu. tak gune la pakai tudung kan kalau macam tuu. aku bukan nak kata aku bagus, 100% tak tapi aku cume tak suka dengan fashion yang tak berapa best macam tu. tak lawa pon la tunjuk barang2 berharga kita.. so kawan2 elakkan la pakai macam tu, sangat tak elok. ok lah babai

ini lah inner yang aku cakap.
source by : GOOGLE





p/s : thanks untuk GOOGLE sebab memberi gambar2 di atas

4 comments:

saya_arief said...

sangat buruk kalau pakai macam tu.
:D

Budak Giler Cadbury said...

@saya_arief yup mmg. sgt2 tak elok kot

A. Halim Ismail said...

Err, ada tanah nk jual tak, tuan

A. Halim Ismail said...

Err, tuan tanah, ada nak jual tanah tak..