Friday, December 9, 2011

Apa itu Facebook



pendapat aku :
~ facebook sekarang dah jadi tempat bergaduh berebut jantan
~ facebook sekarang dah macam twitter sebab ramai sangat update status 5 saat sekali
~ facebook sekarang tempat luahan tak puas hati antara kawan
~ facebook sekarang tempat main game
~ facebook sekarang tempat beradu nasib sapa paling hot

 dan banyak lagi la ........ ni aku tulis dari apa yang aku nampak kat facebook aku. kalau nak senaraikan banyak sangat, ni aku senaraikan yang mana yang kerap gila aku nampak. ok bai

8 comments:

Cik Ainie Lalola said...

sokong entry nina. sbb itu yg lola nmpk. tp kdg2 lola wat gak. keh3

Budak Giler Cadbury said...

@Cik Ainie Lalola alhamdulillah la kan buat masa ni takde la buat status pasal berebut jantan hahaha budak2 salu la cmtuh =.=

normazuin jamaludin said...

sokong jugak!! yg tak boleh bla kalau siap ber ayang anje lagi. .huhu~

Budak Giler Cadbury said...

@normazuin jamaludin hahaha budak2 zaman sekarang la tuh hee

::FAIZ FARISH:: said...

fb mkn bosan......

Free Download said...

biar fb jadi hamba kita, jangan kita jadi hamba fb...
Guna lah sebaiknya.. perbincangan ilmiah, penyebaran ilmu, rapatkan hubungan keluarga, kembangkan bisnes, dan tingkatkan ranking blog... :)

Budak Giler Cadbury said...

@::FAIZ FARISH:: tahu takpe

Budak Giler Cadbury said...

@Free Download hahah yela