Friday, November 11, 2011

hai ANON

ASSALAMUALAIKUM untuk sesape yang datang blog aku ni :) eyh tak lupe jugak pada awak wahai si ANON.. btw saya sangat suka awak singgah sebab saya ni tak kisah sesape nak masuk blog ni kan . cume yang peliknye blog saya ni buruk ke, teruk ke, tak lawa ke buat awak sakit kat mana2 ke. errrr tak kot kan. biar lah blog saya teruk ke tak asal kan saya suka. blog saya lah bukan blog awak :) kalau awak tak suka tengok blog TERUK ni silalah jangan singgah ye. saya tak kisah pon kalau awak tanak datang :) anyway thanks lah sebab dah drop by and bagi sedikit traffic kat sini. terharu pon ada jugak :) 


ni lah ANON tu heee saya taktau sapa and tanak amik tau pon





13 comments:

Nurul yune said...

'uiks.... teruk nya awak punya blog ni'

comel ayat dia beb .
hai anon ,awak,kita nak kenal boleh ?:D

belog saya a.k.a naz said...

'uiks...teruk nya awak punye blog ni'

comel ayat dia beb .
hai anon,kita nak kenal awak boleh ?:P

neway ,kak abaikan first comment tadi.akaknaz tak logout lak blog dia .hahaha

syAzAnA said...

abaikan anon tuh! saket jiwa jeh dibuatnya. >.<

Rosalia said...

yeah! tak pyh ambk tau.haha blog ni ok je tgk. ape yg truk?

Nurhafizah Mohd Noor said...

sabar je . maybe dia xreti tengok kut . hee

Budak Giler Cadbury said...

@belog saya a.k.a naz tulah pasal tapi aku lg comel kan hehehehe

Budak Giler Cadbury said...

@syAzAnA nina ta kisah pon sebenarnya tapi cm tekejot la kan errr

Budak Giler Cadbury said...

@Rosalia ntah takot die bukak die nampak ta elok kot kan

Budak Giler Cadbury said...

@Nurhafizah Mohd Noor hehehe terima kasih ye awak

inn ainie said...

hye...biar die x suke...lagi ramai yg suke kn..hehehe sy suke >___< blog awk cute!!

Budak Giler Cadbury said...

@inn ainie alah maloo la cmniyh heee... thanks dear :)

belog saya a.k.a naz said...

@Budak Giler Cadbury

hahaha .nak kene jujur ke kak ?yela2 .akak lagi comelll noe

Budak Giler Cadbury said...

@belog saya a.k.a naz haha ak tau ko syg aku dik