Sunday, October 2, 2011

Selamat Hari Lahir AWAK ~~


saengil chuka hamnida chingu <3 Selamat Menyambut Ulang Tahun Kelahiran wahai sahabat :) semoga kau success dalam kehidupan kau and cepat2 la kawen nak makan nasik minyak ni heee BTW thanks to KAKIBLOGGER and ALLAH S.W.T sebab temukan aku dengan kau .. aku syg kau sebab kau kan kawan aku :) ok itu je babai




6 comments:

ArulchelseA said...

selamt hari lahir..

~Anis Aisyah~ said...

syg! thanks darl. terharu oke. :) yang penting! aku syg ko syg! nasi minyak? nnti ak buat, ak ajak ko dtg mkn umah ak. hehe

Aien Najib said...

teheee :D kes cilok pic kak anis kat FB lettew :p

ain pum pum pum ade wt entry utk dia :p

http://aiensahaja.blogspot.com/2011/10/hari-ini-d.html

Budak Giler Cadbury said...

@ArulchelseA hehehhe terima kasih

Budak Giler Cadbury said...

@~Anis Aisyah~ heee sama2.. ini je yg aku mampu buat

Budak Giler Cadbury said...

@Aien Najib utk aku takde ke ain