Wednesday, October 26, 2011

Happy Birthday Kawan

dah berubah menjadi lebih moden dan wanita sikit dah hahahaha 


zaman batu die time die kurus hahahah

zaman sekarang time die gemookkkkk !! hahahha

guys hari ni 26 OKTOBER 2011 genap kawan aku yang senget kat atas ni berusia 21 tahun. dah boleh kawen minah gambar ni. aku kenal dia time aku practical awal tahun haritu. dari situ kami rapat. aku suka tengok style dressup die. smart ok. ^^ btw haritu die ada blog now aku macam blur2 skit tatau die ada blog lagi ke tak. gua sayang minah ni sebab die counselor gua :) anything aku citer masalah kat die mesti die bagi respon yang baik ..


JANNATUL HUSNA ^^
happy birthday sayang. dah tua dah kau means kau dah boleh kawen hahaha so cepat2 la cari boypreng and kawen. and for sure aku taknak jadi pengapit kau hahahah :) sayang kau weyh.. tcre. balik sini datang jumpa aku. aku kasik adiah ye :) 

p/s : psssttt !! una aku curik pic kau dari fb hahahah jangan marah :)

1 comment:

ainol akasyah said...

birthday ke 21..said HB to ur fren hehe..same umo plak kite nie

Apa impian dan harapan 5 tahun lg?