Tuesday, July 12, 2011

Sunyi !


aku bukanlah seorang yang bernasib baik dalam persahabatan ..
secara jujurnye aku tidak mempunyai ramai sahabat ..
aku masih mencari sesiapa yang sudi menjadi teman dikala suka dan duka ..
semoga aku berjaya mencari dan memiliki seseorang yang kau mampu panggil "SAHABAT"

18 comments:

belog saya a.k.a naz said...

tsk tsk tsk.sob sob sob.hee~:)
bukan senang nak mencari sahabat yang sebetulnya sahabat sekarang nih.wish both u n me sama2 dapat mncari sahabat yang sebenarnya :D

Budak Giler Cadbury said...

@belog saya a.k.a nazn i hope so syg ... thanks yar

Amiey White said...

saya kawan anda . bila anda senang @susah

Budak Giler Cadbury said...

@Amiey White thanks amiey <3 terharu sgt

Aien Najib said...

ain + nina

1. nina selalu tacing ,tp ain selalu pujuk nina takmo bagi tacing sebab nanti tak dapat cupcake :p

2. nina selalu marah ain kalau ain nak but benda bodoh ,tp ain baik dengar cakap nina :p

3. ain selalu ade dengan nina bile nina perlu ain .

4. nina adek ,ain kakak .padahal ko lagi tue bhai !HAHAHAHA .

aku taktaw pe motif aku list semua nih weh .HAHA .tak kesah ,yg pntg aku sllu ade utk ko .know me very well isnt ?weh ,tlg bangge sbb komen aku panjang gile .iloveyouu darl .*muah-2 kat pipi .main laga-2 pipi ,senyum nampak gigi :D

Atiah Zainal said...

saya nak jadi kawan AKA teman AKA sahabat awak boleh tak ?. ngeee~

ammiepurple said...

:D

ammiepurple said...

:D

Budak Giler Cadbury said...

@Aien Najib terima kasih sbb salu ad ngn ak time aku ssh n seng ... :) ok ak mmg adik kau kakak hahaha

Budak Giler Cadbury said...

@Atiah Zainal ayuh mari :)

Budak Giler Cadbury said...

@ammiepurple i miss u sista

Aien Najib said...

pergh !aku typo bhai .ko tak perasan keW ?HAHAHAHAHAHA .ewwww .

Budak Giler Cadbury said...

@Aien Najib HAHAHA chill la

Aien Najib said...

omaijay ,omaijay .HAHAHAHA .aku nak gelak guling-2 harinih boleh .

Budak Giler Cadbury said...

@Aien Najib loh nape kau na gelak guling2 ak ad wat lawak ke weyh hahahhaa

Aien Najib said...

yup ,ko buat lawak yg memang lawak gile tahap gaban tertelan kapur barus doe .lawak gile hell .

nelly said...

InsyaAllah akan jumpa ..amin ..
:)

MyMye MyMya said...

Insyallah, satu hari nnt pasti kmu akan jumpa....:D