Thursday, July 28, 2011

Nak Kumpul duet !

assalamualaikum dan hai :) weheeee sekarang ni aku agak excited sebab aku maybe akan mula bekerja time bulan puasa ni and sementara dapat keje lain aku akan stay dengan keje tu.. keje tak la bagus mana aku cume apply keje kat KFC..tak salah pon kan ak cari duet.. harap2 aku bole tahan lama dengan keje ni sebab aku dah penah keje dah kat KFC before aku masuk belajar hari tu.. antara sebab2 aku nak keje first nye nak ringankan beban mak sikit pastu nak beli apa yang aku nak la.. tayah la susah2 mintak kat mak kan..korang2 semua doakan aku ok :)

ok sekarang aku nak tukar topik sekejap.. entah kenapa 2 3 harini aku gilakan sesuatu yang tibe2 je menjengah fikiranku ini cewahhhh sekarang aku gilakan sebuah camera yang sangat la comel and macam yang korang tahu aku kan gila sangat dengan warna PINK..even aku dah ada baby CANON EOS500d tapi aku harap aku dapat beli this camera and sangat2 berharap dan mulai sekarang aku nak kumpul duet sebab nak beli camera comel ni :)




comel kan :) die ada macam2 warna tapi aku minat sangat dengan warna PINK tu sebab menampakkan lagi kecomelan benda tu wahhh.. doakan aku berjaya memiliki camera ni ok :) 

p/s : sangat2 berharap and akan kumpul duet utk beli benda ni ^^

12 comments:

ariph™ said...

kawan arep ada camera ni. best mmg best. Polaroid. tapi cost dia! sorry to said nina. mahal sangat 20pcs Polaroid film RM20. so, pikir2 kan

Budak Giler Cadbury said...

@ariph™ tak kisah asalkan dapat :)

Aien Najib said...

aku dh usha harge die .toi ape arep cakap tuh babe .sumpah mahal gilo .kalo aku mintak abah aku kompom 2 tahun dr skrg baru dpt :p tp nina ,usaha tgge kejayaan kan .kalau betul ade rezeki ko .ko tetap akan spt gak ^.^

p/s : sentiase doa yg terbaik utk ko .kalau ade pape ,aku kat sini utk ko okeh .muah-2 sikeeettt :p

::FAIZ FARISH:: said...

nice ar.. like

Budak Giler Cadbury said...

@Aien Najib tapi aku suka :( comel la bnd ni.. ak da tgk da pon.. ak nak jugak hmmmm thanks :)

Budak Giler Cadbury said...

@::FAIZ FARISH:: thannks :)

dayang said...

sy pun nak jugak tp d3100 je la..hehehe

Budak Giler Cadbury said...

@dayang dslr da ad canon eos500d.. tu sbb nak yg ni hehehe

arim said...

igt kn nk kmpul duit utk beli cdbury..
xpe2, nk sribu daye, xnk sribu dalih kan.

Budak Giler Cadbury said...

@arim
hahahaha yg tu tayah kumpul duet pon bole beli heee btw thanks 4 d comment :)

azuha rahimi said...

bestnye!!!!!tapi bln pose keje kt kfc?=.='...xtahan eden...hehehe

Budak Giler Cadbury said...

@azuha rahimi hahaha gua ok je :)