Saturday, July 23, 2011

Facebook tu apa ?

kalau boyfriend buat cmni mmg aku suka sgt la kan :)

sekarang aku bukan nak cakap pasal gambar yang sweet ni tapi aku nak cakap pasal laman sosial kesukaan korang tu apa ke lagi FACEBOOK la apa lagi.. aku sekarang semak bukak FB tu sebab kadang2 yang ada kat home aku tu orang update status ntah pape.. pasal gadoh2 la apa la.. haih wake up la.. cuba la jadi matang .. gaduh tayah la nak mention and bagitau kat semua kawan2 kan ... kalau nak bgtau jugak lantak korang la.. kadang2 tu aku tengok orang yang sama update status selang 5 minit.. hebat siak kau hahahha

aku pon tak banyak idea macam korg tau nak update status FB selang 5 minit .. aku rasa orang yang jenis mcm tu baik la pegi buat account TWITTER lepas tu korang tweet la sampai lebam ha yang tu memang la aku tak kisah kan.. kadang aku terpikir FACEBOOK tu apa sebenarnye tempah nak mencari gaduh ke..

aku ni pon bukan la suka2 nak bising pasal hak orang lain nak update status tapi haih seyes aku semak.. baik aku tengok movie kat laptot dari aku on9 FACEBOOK tu ahahha dan kadang2 FACEBOOK tu boleh jadi tempat mencari gaduh.. macam2 boleh jadi.. aku tak penah kena lagi la tapi biasanya ada la yang kena.. tempat orang melempias nafsu pon boleh jadi tau.. ish2 bahaya la FACEBOOK hahahah sekarang ada pulak virus yang datang.. kalau korang penah kena la tetibe je naik IM dr kawan2 korang tapi cakap omputih hah sahih la tu virus so kalau dapat jgn balas ok :) aku dah dua kali kena..

agaknye lah kan aku ni dah tua kot sebab tu aku merepek pasal FACEBOOK ni.. dulu time muda2 happy beno la dengan FACEBOOK tu (eleh macam la aku tua sangat kan) hahahahha saya 'orang tua' yang takde boyfriend.. tak pecaya? lantakkan hahahaha ok la nak tido :) nunyte ^^  annyeong <3
p/s : sesape yang tak suka dengan entry saya ataupon isi2 didalam blog ni atau po tak suka blog ni sila lari dari sini .. haih 

10 comments:

azuha rahimi said...

dah lari...hahaha

Umedia Network said...

Betul2. Sokong!!! hee. :)

Aien Najib said...

terase weh .terase .HAHAHA .*jujur kan ?kan ?heee :p

kalau aku udate kat twitter pon masuk FB gak -.- *1 line ,1 malaysia :p

umur matang ,tapi PEMIKIRAN dengan TINDAKAN tak matang buat ape bhai ~
* pinjam ayat inche aizu sayaaangg kejap :p

zareliqa afiqa said...

hahaha~ same lar.skunk da tak minat nak on9 fb..

Budak Giler Cadbury said...

@azuha rahimi hahaha bapak kejam die ni

Budak Giler Cadbury said...

@Umedia Network heheheh sokong jgn ta sokong :)

Budak Giler Cadbury said...

@Aien Najib hahahhaha :) ak ta tuju sesape la cume aku tulis ni ikot ap yang ak nampak dr FB ak

Budak Giler Cadbury said...

@zareliqa afiqa kan ?? heheheheh so jgn on9 sgt

Aien Najib said...

ceh -.- komen tak membine lgsung .HAHA .

Budak Giler Cadbury said...

@Aien Najib nak komen yg membina macam mana tu ... ce cite skit hahahha