Monday, July 25, 2011

Amy Winehouse Mati di usia muda


ok ak pon baru tau dari abang aku berita ni... 
sebab apa aku taktau so kalau nak tau lebih lanjut GOOGLE ok :) 

10 comments:

Aien Najib said...

sape die ni weh -.-' asal aku tak kenal .HAHA

Shafiza said...

seriously dia dah mati?
Aku tau lagu Rehab die je.

ArulchelseA said...

tk kenal la plak..

noorcahaya said...

moral of the story , jangan ambek dadah !

Budak Giler Cadbury said...

@Aien Najib ingt aku knl ke hahahah ak tau pon dr abg aku weyh ahhaha

Budak Giler Cadbury said...

@Shafiza untungla ~~~ tau jugak ak huh apa pon tatau sal die hahaha

Budak Giler Cadbury said...

@ArulchelseA sama la ni tau pon dr abg

Budak Giler Cadbury said...

@noorcahaya yeah ... good comment :)

::FAIZ FARISH:: said...

aku suka lagu blog ni... hehehe

Budak Giler Cadbury said...

@::FAIZ FARISH:: hahah aku mmg suka la kan