Saturday, July 2, 2011

Aku MALU weyh !

assalamualaikum ..
sebenarnye ni entry semalam yang tak habis di taip hahahaha lawak betul. tanak cite panjang2 korang ad tengok tak video pasal budak kfc breeding ayam letak kat kasut ?? cilakos betul.. wat maloo nama KFC weyh. ak sebagai EX-STAFF KFC malu dengan tindakan korang . memang kurang hajar.. barang makan tu bhai.. tak pikir ke ? kalau korang nak tgk meyh tengok video and gambar ni

video

sory sebab kualiti gambar tak bagus.. 

mood : bengang dengan budak kfc dalam video ni tapi taktau la dari branch mana.. hope pihak HQ boleh tinjau ni.. aku maloo weyh . dulu kat branch aku takde pon staff yang macam ni

17 comments:

Razil Tahir said...

That was so DISGUSTING giler giler giler!
probably dah tak makan KFC pasnie dah!

Knapa awak post......... T,T

ArulchelseA said...

budak kuang ajar ni...tk guna btull...

Budak Giler Cadbury said...

@Razil Tahir sbb ak tekejot hahaha ini bukan na malookan pihak kfc .. tapi knp staff buat cmtu. dulu ak keje x pon an for sure ak makan kfc kat tempat keje ak dlu je

Budak Giler Cadbury said...

@ArulchelseA kan ?? grr geram gile

AfifthzAnuar said...

haihh,.,.macam2 betol...

ariph™ said...

<-- masih x teringin mkn KFC

syAzAnA said...

siot gilaaa. jom sepak dia beramai-ramai!

Ronda-ronda KL Part 1

dreary dreamx said...

manusia itu tiada akal. jujur

Budak Giler Cadbury said...

@AfifthzAnuar tulah .. mcam2 btol la skrg ni haih

Budak Giler Cadbury said...

@ariph™ yeah makan jgn ta mkan . nina pon akan makan kat store nina keje dlu je sbb nina tau dorg keje cane

Budak Giler Cadbury said...

@syAzAnA ayuh !! kasik pecah sama mareka

Budak Giler Cadbury said...

@dreary dreamx yup.. setuju sama amiey

Aien Najib said...

euuuuuuu .HAHAHA .

Umedia Network said...

Mencemarkan imej KFC dah. haish.
btw, follow done, follow me back okeyh. :)

Budak Giler Cadbury said...

@Aien Najib hahaha geli kan

Budak Giler Cadbury said...

@Umedia Network yups.. that y i ckp i maloo sbb i ex staff KFC grrrr

Zac Rega said...

awat sengal sangat !!!!