Tuesday, June 28, 2011

Fobia ~~


korang terjebak tak dengan masalah fobia ni ?
aku terjebak nak tau apa ? 
banyak benda yang membuatkan aku fobia ? tak banyak mana pon sebenarnye hahaha

FOBIA AKU :
aku fobia makan kerang sebab pernah termakan kerang busuk .
aku fobia dengan gelap .
aku fobia dengan janji manis LELAKI (tapi tatau la sampai bile hahaha)

kalau korang ada masalah fobia meh share dengan aku just tinggalkan dekat comment and like jugak ye :) ok babai 


3 comments:

Amiey White said...

fobia nak call orang tak angkat . cer teka

Budak Giler Cadbury said...

@Amiey White ala amiey ni =.=

ArulchelseA said...

hehe yg janji manis lelaki tu yg buat aku gelak tu..kih kih...

aku bukan fobia..aku cuak ..aku cuak bila tmpat tinggi.. tk leh la..walaupn tk pernah jtuh lg..